Tanara nici nu si-a dat seama ca iubitul ei o cere in casatorie. Ce surpriza i-a facut

14-09-2012 20:17


cerere in casatorie

Un tanar de numai 19 ani a decis sa o ceara in casatorie pe iubita lui, cu care era impreuna de 5 ani. Ideea a fost atat de originala incat fata nici macar nu si-a dat seama ce se intampla, pana cand a vazut pozele.

Lawrence Key s-a dus cu iubita lui, Sophie, si cu prietenii lor la un parc de distractii, unde tanarul avea pregatita o surpriza: o cerere in casatorie cat se poate de originala.

S-au urcat toti intr-un carusel si Lawrence si amicii lui, care stateau in spatele lui Sophie, au scos fiecare cate o bucata de hartie pe care era scris un cuvant, mesajul complet fiind clasica intrebare: "Vrei sa te mariti cu mine?"

Sophie nu stia ce se intampla in spatele ei si a vazut totul abia cand s-a uitat pe fotografiile care fusesera facute in timpul cursei.

In acel moment, Lawrence a ingenuncheat in fata ei si i-a intins ca inel de logodna verigheta care apartinuse bunicii lui.

Imediat ce a acceptat cererea lui, Sophie a avut parte de inca o supriza: un weekend romantic in strainatate. Insa nu a stiu destinatia aleasa de iubitul ei pana cand a ajuns la aeroport. Orasul era Roma.

Tanara declara ca a fost foarte surprinsa de intregul plan al lui Lawrence, mai ales ca nu discutasera niciodata despre casatorie. Mama ei a stiut insa totul, pentru ca tanarul s-a sfatuit cu ea, cu o luna inainte de a pune totul la cale.

Sophie isi aminteste amuzata ca nu intelegea de ce Lawrence nu vrea sa-si dea jos jacheta de piele, desi era o zi foarte calduroasa de vara. Se si certasera din cauza asta. Ea nu stia insa ca el se temea sa nu piarda pretioasa verigheta, ascunsa in haina.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO