"Pentru cei care nu ne lasa sa dormim noaptea". Cum s-a razbunat un barbat pe vecinii sai galagiosi

12-09-2012 10:45


Mesaj

Satul de vecinii care fredonau toata noaptea cantece si nu il lasau deloc sa se odihneasca, un barbat din Marea Britanie a hotarat ca este cazul sa ia masuri.

Oli Beale, un barbat in varsta de 33 de ani din Londra, a ajuns peste noapte cunoscut pe internet, dupa ce s-a razbunat pe vecinii care-l deranjau noaptea intr-un mod inedit.

Din cauza faptului ca acestia fredonau de la 2:23 pana la 9:10 diferite cantece ale formatiilor Aerosmith sau The Who, barbatul nu putea adormi deloc.

Pentru a se razbuna pe petrecareti, Oli a scris pe un carton parerea lui despre fiecare cantec interpretat, dupa care l-a afisat pe holul cladirii in care locuiesc.

"Multumesc pentru interpretarea voastra EPICA. Sunt sigur ca sunteti nerabdatori sa auziti verdictul nostru", isi incepe Oli mesajul.

"2:23AM - Pinball Wizard - The Who. Teribil. Nota 3 din 10. 3:14AM - Walk This Way - Aerosmith. Cel mai prost moment al serii. Nota 1 din 10. Urasc cantecul asta. 8:20AM - Tiny Dancer - Elton John. A fost chiar bun. Nota 7 din 10. Daca tot trebuie sa te trezeasca cineva dupa doua ore de somn, atunci e bine sa o faca niste cretini care tipa "Tiny Dance".

Oli isi continua mesajul in acelasi stil ironic, iar in final nu uita sa le transmita ca ii uraste.

Barbatul a publicat fotografia sa pe contul sau de Twitter, iar la scurt timp aceasta a ajuns viral.

Sursa: Daily Mail

Tags: viral, mesaj, karaoke,

VIDEO PROTVPLUS.RO