Rochia de mireasa care a fost creata de 3 designeri in 300 de ore, dar nimeni NU o poarta. Care este secretul ei

Dată publicare: 11-04-2016 16:01
Dată actualizare: 14-04-2016 06:59


tort rochie de mireasa

O rochie de mireasa spectaculoasa a fost creata in 300 de ore. Insa, creatia ascunde un secret.

Cativa cofetari au decis sa uimeasca pe toata lumea si au creat prima rochie de mireasa comestibila, din fondant. In loc sa faca un tort conventional, creatorii au decis sa transforme prajitura intr-un adevarat spectacol.

Artistele din Londra, premiate in industrie, au dorit sa impresioneze si au muncit 300 de ore pentru ca "opera" lor sa fie remarcabila. "The Weddible Dress", asa cum se numeste rochia de mireasa, este comestibila si este facuta din matase si broderie, evident, comestibile.

Si pentru ca este realizata in marime reala, designerii de torturi au avut nevoie de 35 de kilograme de fondant si 3 kg de matase comestibila, special folosita pentru prajituri, conform Metro.

Imaginile care au ajuns pe internet au devenit populare, iar multe dintre utilizatoare au crezut, la inceput, ca este vorba de o rochie de mireasa adevarata. Chiar daca nu o vor purta, amatoarele o pot manca. Sylvia Elba si celelalrte artiste care au ajutat-o, vor participa cu creatia lor la Cake International London, un concurs de profil.

 

Sursa foto:

cakeinternational.co.uk

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO