Reclama care a provocat 500 de accidente intr-o singura zi, in Moscova. Imaginea de la care barbatii nu si-au putut lua ochii


Ultimul update: Duminica 19 Octombrie 2014 06:55
Data publicarii: Joi 16 Octombrie 2014 11:54
Categorie: Fun
Moscova

Retineti ca vorbim despre Rusia, unde se spune ca totul e posibil. O agentie de publicitate este nevoita sa plateasca daune catre 517 soferi implicati in accidente rutiere, dupa ce nu si-au putut lua ochii de la aceasta imagine.

Ideea, buna in teorie, a agentiei de publicitate a fost sa lipeasca pe un camion o fotografie in care o femeie isi tine sanii in maini. Bustul acesteia era acoperit de o banda pe care scrie "Atrag atentia".

Campania era menita sa atraga atentia asupra unei noi metode de publicitate outdoor. Rusii vor sa renunte la afisele lipite pe autobuze. In schimb, intentioneaza sa introduca masini care sa se plimbe prin oras in scopuri strict publicitare.

Agentia de publicitate a scos pe strazile din Moscova 30 de camioane care aveau poza lipita pe ele. In ziua respectiva nu mai putin de 517 accidente rutiere au fost raportate, soferii acuzand ca nu si-au putut dezlipi ochii de la imagine.

Eficienta campanie, nefericite consecinte! :) Site-ul agentiei de publicitate a fost bombardat cu mesaje din partea victimelor accidentelor, iar acum promite ca le va oferi despagubiri soferilor carora asigurarea auto nu le acopera reparatiile automobilului.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO