O universitate din Australia a simtit nevoia sa le invete pe studente ce sa faca in toaleta

Ultima actualizare: 14-07-2012 05:47
poster toaleta

Arata mai curand ca unul din acele postere amuzante pe care studentii si le pun pe peretii, insa aceste imagini extrem de explicite chiar au fost afisate in toaletele Universitatii Macquarie din Sydney, Australia.

Asta dupa ce ingrijitorii s-au plans de mizeria facuta de studentii straini, care nu sunt instruiti sa foloseasca toaletele civilizate…

Si ca sa se asigure ca toata lumea intelege mesajul, inclusiv cei care nu stapanesc prea bine limba engleza, imaginile grafice arata exact ce trebuie sa faca atunci cand apare chemarea naturii.

“Lectia” include chiar si descrierea pozitiei pe care trebuie s-o adopti in toaleta – nu stand cu picioarele pe capac si nici alaturi, pe pardoseala.

Posterele descriu si ceea ce trebuie sa faca femeile cu obiectele personale...

Un purtator de cuvant de la Universitatea Macquarie a spus: “Am primit numeroase plangeri de la angajatii care fac curatenie. Ei cred ca sunt studenti care pur si simplu nu stiu cum se folosesc toaletele”.

Se pare ca aceste postere si-au atins scopul, pentru ca, aparent, problemele s-au oprit.

Aceasta poveste a aparut la cateva zile dupa ce Teresa Gambaro, membra in parlament, a spus ca migrantii ar trebui sa invete sa foloseasca deodorantul, afirmatie care a starnit indignare si a determinat-o pe aceasta sa-si ceara scuze in mod public.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO