Mici, mari, foarte mari. Programul care a creat isterie printre doritoarele de sani imensi

Dată publicare: 11-11-2011 12:22
Dată actualizare: 18-10-2012 01:05


silicoane

Un nou scanner 3D le ajuta pe femei sa isi faca o “interventie chirurgicala” virtuala ca sa vada cum ar arata sanii mariti cu silicon. Totul, inainte de a ajunge sub bisturiul chirurgului, bineinteles.

Practic, aparatul iti pozeaza corpul, apoi “calculeaza” cum ar arata sanii tai daca ar fi mariti cu ajutorul implanturilor mamare.
Programul poate fi setat in functie de marirea dorita: astfel poti examina cum ai arat cu sani mai mari, dar naturali, sau cu unii gigant, stil Pamela Anderson.

In ciuda asteptarilor, dupa ce folosesc aparatul Vectra Sculptor Machine, majoritatea femeilor aleg sa isi mareasca sanii numai cu un numar sau doua. Astfel, majoritatea femeilor care apeleaza la implanturi mamare opteaza pentru cupa C.

Procedura, care costa 200 de lire sterline, poate fi aplicata si in cazul rinoplastiilor, liposuctiilor si implanturilor de barbie. Iar o pacienta a apleat recent la aceasta metoda pentru a isi face o idee despre cum ar arata posterioul ei, marit chirurgical.

Aparatul este momentan folosit cu succes in clinica londoneza Simply Better Breasts.

Intre timp, un website cu sediul in SUA - sculptmydream.com - ofera un astfel de serviciu, gratuit. Femeile aleg o pereche de sani asemanatoare cu a lor si adauga numere sutienului.

Sursa: The Sun

Tags: silicoane, programe, 3d,


VIDEO PROTVPLUS.RO