In cadere libera de la etajul 41 cu 144km/h. Imagini cu cea mai inspaimantatoare distractie din lume


Ultimul update: Duminica 09 Noiembrie 2014 09:52
Data publicarii: Vineri 30 August 2013 17:24
Categorie: Fun
Six Flags

Cunoscutul parc de distractii din Statele Unite ale Americii, Six Flags, planuieste sa ofere entuziastilor de adrenalina cea mai inalta distractie de cadere libera din lume.

Aceasta se va numi Zumanjaro: Drop of Doom si va fi atasat rollercoaster-ului Kingda Ka, care detine in prezent titlul de cel mai inalt din lume.

Cele trei turnuri ale noii constructiii vor fi plasate in centrul cercului format de rollercoaster-ul Kingda Ka, clientii fiind ridicati la o distanta de aproximativ 127 de metri, echivalentul unui bloc de 41 de etaje, si vor fi lasati sa cadacu viteza de 144km/h.

Clientii parcului de distractii vor avea ocazia sa admire orizontul orasului Philadephia in timp ce se vor afla la inaltime.

“Zumanjaro va solidifica notorietatea Six Flags Great Adventure drept capitala de nord-est a emotiilor”, a declarat John Fitzgerald, presedintele parcului de distractii.

Distractia de cadere libera cu o inaltime ce o depaseste pe cea a Statuii Libertatii, va fi disponibil vizitatorilor Six Flags incepand cu anul 2014.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO