Greseala stupida a unei receptionere. A trimis un mail despre viata ei sexuala tuturor colegilor

Ultima actualizare: 28-01-2013 07:07
laptop

Sunt multi cei care au trecut prin umilinta de a trimite un email intim persoanei gresite. Insa nu multi au trimis un mesaj despre ce au facut cu o noapte in urma in dormitor tuturor colegilor.

Este povestea adevarata a unei receptionere din Marea Britanie care a schimbat mailuri intime cu logodnicul acesteia, iar apoi le-a dat forward tuturor colegilor de birou.

Melanie Anderson si Eric Knisz lucreaza impreuna la o companie de petrol si urmeaza sa se casatoreasca anul acesta. Insa nu ziua nuntii lor va fi cea mai memorabila din 2013, ci cea de 23 ianuarie.

AICI GATITI POZA CELOR DOI SI MESAJELE PE CARE LE-AU SCHIMBAT

Joi, Melanie a vrut sa le trimita un mail colegilor, in care sa-i anunte ca masina care le aduce sandvisuri este in fata companiei. Insa tanara a scris din greseala mesajul ca raspuns unei serii de emailuri intime schimbate cu logodnicul ei si l-a trimis colegilor.

In cateva ore mesejele care detaliaza viata intima a celor doi au ajuns pe Facebook si Twitter.

Receptionera a inceput sa trimita mailuri la ora 9.48 dimineta. In primul dintre acestea scria: "Hee hee sexy f*****, I fancy you xxx" (n.r. "Hee hee sexy f*****, imi place de tine").

Eric a raspuns, complimentand viata sexuala pe care o are alaturi de Melanie: "I love making love to you it's ace" (n.r. "Iubesc sa fac dragoste cu tine. Este minunat").

Cea mai mare miliardara din Africa, prima femeie care detine acest titlu, acuzata ca „joaca murdar"

"Good because I totally fancy you" (n.r. "Foarte bine, pentru ca imi place la nebunie de tine"), a venit raspunsul tinerei.

"I loved our s****** last night... it was ace" (n.r. "Mi-a placut la nebunie ce am facut in dormitor noaptea trecuta... a fost de nota 10"), a scris barbatul.

"As I do you handsome, sexy husband" (n.r. "Si mie, sotul meu frumos si sexy"), a incheiat Melanie, inainte sa trimita schimbul de replici colegilor.

Reprezentantii companiei au dezvaluit ca cei doi s-au declarat "distrusi" si si-au cerut scuze in fata celorlalti angajati.

"Receptionera noastra are o dimineata productiva! Ha ha...", a glumit una dintre colegele indragostitilor.

Cei doi nu au putut fi contactati pentru declaratii.

Drumuri FARA limite. Soselele pe care poti sa apesi pedala de acceleratie la maximum

Citeste și...
Parteneri