Experienta neobisnuita traita de proprietarul unui iaht din California. Ce "musafir nepoftit" a gasit pe ambarcatiune

Ultima actualizare: 15-05-2015 07:14

 Un pui de leu de mare din California s-a invitat la bordul unui iaht. Si-a gasit un culcus pe o canapea si a adormit. Nu stia probabil ca sforaie in somn.

Zgomotele i-au tradat prezenta si proprietarul ambarcatiunii l-a indemnat sa se intoarca la el acasa.

"Trebuie sa pleci, amice!" Este indemnul bland ce a incheiat sejurul unui leu de mare pe un iaht, tras la mal in San Diego. Ademenit, probabil, de perspectiva unui somn la loc uscat, animalul a reusit sa urce pe ambarcatiune si a gasit un loc numia bun pentru odihna pe o canapea. Proprietarul povesteste ca a auzit sunete ciudate in miez de noapte.

Michael Duffy, proprietarul ambarcatiunii: "Mi s-a parut ca aud pe cineva sforaind, apoi stranutand. M-am uitat si nu am vazut pe nimeni, asa ca m-am culcat la loc."

Patru ore mai tarziu, aceleasi zgomote l-au trezit din nou. Se luminase deja, asa ca a putut zari ca are un musafir nepoftit.

Odata descoperit, leul de mare, care dupa dimensiuni parea sa fie pui, a fost nevoit sa isi paraseasca culcusul. Proprietarul ambarcatiunii a incercat minute bune sa il convinga sa se intoarca la el acasa. Dupa ce intrusul a plonjat in apa, barbatul s-a grabit sa le povesteasca tuturor apropiatilor ce i s-a intamplat. A avut grija sa aiba si dovezi.

Michael Duffy, proprietarul ambarcatiunii: "M-am gandit ca ar trebui sa il filmez, fiindca altfel nimeni nu m-ar fi crezut. Sa ai parte de o astfel de experienta, este ca si cum ai primi un dar."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO