Doi fosti concurenti la "Romanii au talent" s-au alaturat renumitei trupe Cirque du Soleil

Dată publicare: 09-02-2012 19:44
Dată actualizare: 03-05-2012 18:05


Renumitii artisti de la "Cirque du Soleil" i-au uimit pe romani la prima reprezentantie sustinuta in Bucuresti. Numerele din show-ul "Saltimbanco", adorat de peste 12 milioane de spectatori din intreaga lume, au fost executate impecabil.

Explozie de culoare, salturi la zece metri in aer, piruete perfect executate, umor, ritmuri unice, jocuri orbitoare de lumini si un decor de poveste. Asa s-au prezentat miercuri seara zeii circului pe scena din Bucuresti cu cel mai longeviv spectacol marca Cirque du Soleil, "Saltimbanco".

Sala a fost arhiplina, la primul din cele noua spectacole pe care trupa canadiana le va sustine in Romania.

Copii, adulti, morocanosi sau exuberanti, artistii au reusit sa-i surprinda pe toti si sa le smulga un zambet.

Numarul intitulat "Prajinile chinezesti" a fost unul dintre cele mai grele si admirate. Iar unii spectatori au devenit fara voia lor actori.

"Saltimbanco" nu inseamna numai acrobatii perfecte si probe incredibile de forta, ci si muzica si culoare intr-un decor fascinant.

Iar succesul spectacolului a fost pe masura pretului platit: 437 de lei cel mai scump bilet.

Asa uimesc lumea din 1984. Atunci, doi artisti de strada au reusit sa stranga in jurul lor un grup de 20 de circari.

Joi, Cirque du Soleil numara peste 5000 de oameni. Lor li se vor alatura si doi romani: Constantin Ciobotaru si Dan Tazlauanu, care au participat la supershow-ul "Romanii au talent".

Cirque du Soleil a incantat pana acum peste 100 de milioane de spectatori in aproape 300 de orase de pe cinci continente.