Cainele care merge singur pe skateboard. Stapanul sau l-a salvat din desert si l-a invatat peste 50 de comenzi

Ultima actualizare: 29-05-2016 00:45

Caini care fac surf sau care sunt plimbati pe motocicleta sunt din ce in ce mai prezenti pe internet, insa un caine care merge singur pe skateboard, rar am mai vazut.

In San Diego, un patruped face spectacol pe plaja si pe internet in timp ce cu doua labute sta pe skate, iar cu celelalte doua alearga, unde peste 100 de milioane de oameni i-au vazut actrobatiile.

Stapanul sau l-a salvat din desert, acolo unde mama sa a nascut alti opt pui. De atunci, l-a invatat zi de zi cate un truc, iar astazi se mandreste cu 50 de comenzi pe care patrupedul le indeplineste. Cele mai ciudate de departe, sunt cele in care se urca pe skateboard, alaturi de stapanul sau.

Stapan: "Fa stanga, fa dreapta, incetineste, apasa, grabeste-te!"

Sunt cateva dintre comenzile la care cainele este deja expert. Imaginile cu el in timp ce merge pe skateboard au fost vazute de peste 100 de milioane de persoane pe internet.

Stapan: "Este un clovn! Ii place sa primeasca atentie, ii place si sa te loveasca cu coada peste fata de 100 de ori la rand."

In fiecare zi, stapanul sau merge cu el pe plaja, acolo unde invata trucuri noi si unde face spectacol, spre deliciul celor prezenti.

Femeie: "Am vazut cainele in timp ce dadea din picioare si m-am intrebat daca il trage dupa el stapanul sau. Insa el era pe jumatate pe skateboard. Nu e nimic mai frumos decat un caine fericit."

Spectacolul facut de patruped este apreciat si de soferii care opresc masina doar ca sa-l admire.

Barbat: "Cainele acesta m-a socat. Este probabil cel mai fericit caine pe care l-am vazut vreodata. In plus, are si un stil aparte, si nu e un skater rau."

Insa pentru a ajunge aici, a fost nevoie de multa munca si ani intregi de dresaj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO