Au ramas "singuri acasa" doua minute, iar mama s-a speriat cand i-a vazut. "Parca erau doua mumii egiptene". Ce au facut

14-12-2016 11:35

singuri acasa

Doi baietei au fost lasati singuri in camera pentru foarte scurt timp, dar pentru ei a fost suficient sa "realizeze" ceva remarcabil. Mama lor a fost pe faza si i-a filmat, iar clipul face senzatie pe internet.

Pupae Anawach, 27 de ani, din Chicago, Illinois, a spus ca i-a lasat pe cei doi fii ai ei, Merce, 3 ani si Marwyn, 1 an, pe parchetul din living, dupa ce i-a imbracat in pijamale. A plecat apoi in bucatarie dupa un pahar de apa si s-a intors dupa doua minute, dar acest interval foarte scurt de timp a fost suficient pentru cei doi copii sa devina de nerecunoscut, relateaza Daily Mail.

Cat timp a lipsit mama lor, baietii au golit un tub cu unguent pentru bebelusi, cu care si-au acoperit chipurile. Crema a ajuns si pe pijamalele lor, iar mama le spune: "Mergeti la baie acum... crema s-a terminat".

Cei doi copii se uita inocent spre mama lor, de parca nu ar fi facut nimic.

Femeia a postat online clipul si in numai o zi a adunat un milion de vizualizari. "M-am dus in bucatarie si am lipsit foarte putin. Ii auzeam jucandu-se, nu ma asteptam sa faca una ca asta. Merce arata ca o mumie egipteana", a spus mama.

Pupae este din Thailanda, dar in urma cu trei ani a ajuns in SUA impreuna cu sotul ei.

Sursa: Pro TV

Tags: copii, frati, crema,


VIDEO PROTVPLUS.RO