Vocea Romaniei: membrii juriului si-au completat echipele. De-acum incep... "Confruntarile"

Dată publicare: 26-10-2011 17:46
Dată actualizare: 18-10-2012 05:34


Concurentii care au pasit aseara pe scena de la "Vocea Romaniei" au cucerit fie cu dulceata din glas, fie cu timbrul impunator. La randul lor, antrenorii ba au jucat la cacealma, ba s-au batut in argumente.

Peste 2 milioane de romani au fost martori, iar ProTV a devenit lider de piata incontestabil, pe toate segmentele de public.

Ultima editie a "auditiilor pe nevazute" in care toti cei patru antrenori si-au completat locurile ramase libere a fost una de senzatie.

Brenciu a luat-o in echipa lui pe Lucia Dumitrescu, pe care telespectatorii o stiu de la emisiunea O-la-la, difuzata de ProTV. Marius Moga a reusit sa-l sufle pe Cristian Sanda de sub nasul tuturor.

Ultimul loc in echipa lui Moga a fost ocupat de Aura Pohoata, care i-a spus lui Brenciu ca l-ar lua de sot si maine.

Smiley a mai avut disponibile trei locuri. Primul a fost ocupat de Marcel Lovin. Mihai Popistasu nu mai are motive sa se simta ... incomplet, pentru ca Smiley l-a luat in echipa lui. La fel si pe Lavinia Valcan.

Loredana si-a completat echipa cu doua tinere din Galati. Este vorba despre Ana-Maria Fluturu, care a impresionat juriul cu "dulceata" din vocea sa... si de Alina Toma, care visa sa o cucereasca pe Loredana inca dinainte sa paseasca pe scena.

Daniel Lazar a intregit echipa Loredanei, care a ramas impresionata de calitatile lui vocale, dar si fizice.

Incepand de martea viitoare, "Vocea Romaniei" trece in faza a doua a competitiei, "Confruntarile". Antrenorii vor fi nevoiti sa renunte la sapte dintre concurentii alesi.


VIDEO PROTVPLUS.RO