VEZI "Vocea Romaniei" ACUM: ultima editie a "auditiilor pe nevazute"

25-10-2011 20:35


Vocea Romaniei

Tensiunea creste si devine din ce in ce mai apasatoare, pentru ca locurile ramanse sunt foarte putine, iar concurentii foarte buni Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu isi vor definitiva echipele.

 

Loredana si Smiley mai au 3 locuri disponibile, Marius Moga 2, iar Horia Brenciu mai are loc pentru un singur concurent. Cei ramasi in competitie vor da tot cea au mai bun pentru a intoarce macar unul din cele 4 scaune si pentru a-si asigura biletul spre noua etapa.

VEZI LIVE ACUM VOCEA ROMANIEI!

Pe scena de la “Vocea Romaniei” urca figuri extrem de cunoscute. Daniel Lazar, fostul membru al trupei Etno vine in competitie incercand sa si el sa intaorca cat mai multe scaune.

Daca va reusi sau nu, ramane de vazut! Antrenorii vor fi si de aceasta data dati pe spate de vocile din concurs si vor folosi tot arsenalul lingvistic din dotare pentru a-si atrage concurentii doriti in echipa lor. Avand cate o echipa de 12 concurenti, in etapa “Confruntarilor” cei 4 antrenori vor forma duete intre memebrii echipei lor.

Etapa este eliminatorie, in urma fiecarui duet urmand ca antrenorul sa decida cine pleaca si cine merge mai departe. La finalul acestei etape exista “Cantecul decisiv”.

Din cei 6 concurenti cu care ramane in urma “Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 persoane care s-au descurcart mai putin bine, acestia vor canta din nou melodia pe care au interpretat-o la “Auditiile pe nevazute”, iar in functie de prestatia lor unul va ramane in competie, iar celalalt va pleca acasa.

Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurentii in etapele live ale show-ului! In acesta etapa cei patru vor avea alaturi cate un consilier, o persoana din lumea muzicii, care ii va ajuta in luarea acestor decizii.

Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57