S-a aflat scenariul pentru "Marea mahmureala 3". Va fi total diferit de primele doua parti. VIDEO

Ultima actualizare: 08-10-2012 14:58
Zach Galifianakis

Abia a aparut pe marile ecrane “Marea mahmureala 2”, ca producatorii au si inceput sa lucreze la partea a III-a. Informatia a fost facuta publica de unul dintre personajele principale ale peliculei, Zach Galifianakis.

Mai mult, actorul a dezvaluit si o parte din scenariului viitorului film.

Am inceput pregatirile pentru Marea mahmureala 3. Scenariul a fost deja scris. Alan, personajul interpretat de mine, va fi lasat de amicii sai intr-un spital de boli mintale”, a declarat actorul pentru revista Rolling Stone.

Producatorul Todd Phillips a declarat si el, in urma cu ceva vreme, ca orice continuare a filmului va avea o actiune cu totul diferita de primele doua pelicule.

Comedia "Marea mahmureala 2" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 849.405 lei si 46.639 de spectatori.

"Marea Mahmureala 2/ The Hangover Part II" este continuarea productiei de succes din 2009, care a devenit comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile si a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria "comedie sau musical".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO