Premiera pe covor... verde pentru Cameron Diaz

Ultima actualizare: 08-06-2012 03:36

"Viespea Verde" are toate ingredientele unui succes: un om obisnuit care noaptea o face pe supereroul, o fata frumoasa, o masina tare si multa actiune. Evident, totul in 3D. Filmul ajunge si in cinematografele de la noi din 28 ianuarie.

"Viespea verde" e inspirat dintr-un serial din anii '60 in care juca si Bruce Lee. A fost insa anulat rapid, iar povestea redescoperita abia dupa cateva decenii. Personajul principal e mostenitorul unui trust de presa, care se distreaza facand pe supereroul in timpul liber. Cameron Diaz e secretara lui, iar Christoph Waltz personajul negativ.

La premiera de la Los Angeles, alaturi de Diaz, a stralucit cealalta vedeta "feminina" a filmului: Black Beauty, masina care apare in mai toate scenele de actiune. Nu va lasati pacaliti de aspectul ei de batranica.

Mare activista in favoarea mediului, Diaz a avut o explicatie interesanta pentru absenta din film a unei masini ecologice.

Filmul a trecut prin destule aventuri pana sa ajunga pe marile ecrane. George Clooney si Nicholas Cage ar fi trebuit sa joace in el, dar s-au razgandit. Totusi, presa anticipeaza ca "Viespea Verde" va fi unul dintre succesele de box office ale acestui inceput de an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO