O romanca de 41 de ani crede ca e maritata si insarcinata cu Leo DiCaprio

Ultima actualizare: 06-10-2012 22:55

Obsesia unei romance de 41 de ani pentru Leonardo DiCaprio le-a dat subiect de prima pagina tabloidelor americane si britanice dupa ce actorul, speriat, a cerut ajutorul unui tribunal.

E lesne de inteles de ce un actor ca Leonardo DiCaprio, talentat, chipes, fermecator, stirneste chiote de entuziasm oriunde apare.

O admiratoare inflacarata pare sa fi fost, la origine, si o romanca stabilita in 1998 in Chicago, dupa ce a cistigat loteria Vizelor.

Insa femeia nu s-a multumit sa-l admire platonic de la distanta, ci a inceput sa-l asalteze cu implorari.

Pus in fata probelor, un tribunal din Los Angeles a emis un ordin de restrictie impotriva romancei: nu are voie sa se apropie la mai putin de 90 de metri de vedeta din "Titanic".

Livia Bistriceanu sustine ca este maritata cu actorul si ca este insarcinata cu copilul acestuia, Jesus.

Leonardo DiCaprio declara in actele depuse la Curtea Suprema din Los Angeles ca femeia a actionat "agresiv" si a "tipat" atunci cand a incercat sa-l viziteze si ca "ii trimite scrisori nedorite si nesolicitate", avand iluzia ca este sotia sa.

"Ma tem de doamna Bistriceanu si simt ca siguranta mea personala si siguranta personala a celor din jurul meu este in pericol", afirma actorul.

Livia Bistriceanu, in varsta de 41 de ani, este originara din Romania si locuieste impreuna cu parintii intr-un apartament din partea de nord a orasului Chicago. Tatal ei, Ilie, a afirmat ca femeia "sta tot timpul pe internet" si ca "foloseste mai mult internetul decat vorbeste" cu parintii ei.

Conform documentelor judiciare, Bistriceanu a fost la Los Angeles la sfarsitul lunii iulie, fiind prezenta la un eveniment la care participa DiCaprio, iar ulterior la resedinta acestuia. Ea a fost vazuta de garzi in apropierea locuintei actorului, stand pe o valiza, si a fost indepartata de politie, care a transportat-o la spital, unde se afla si in prezent.

"Vrei sa fii cu mine cu adevarat si sa fii tatal lui Jesus? Ti-am explicat ca nu pot fi cu nimeni virtual. Trebuie sa am un tata in realitate pentru Jesus, nu numai asa", scrie Bistriceanu intr-una dintre scrisorile depuse la dosar.

Conform deciziei judecatoresti, Livia Bistriceanu nu se poate apropia de Leonardo DiCaprio sau proprietatile acestuia si nu are voie sa cumpere arme. Instanta urmeaza sa audieze cazul in septembrie.

Curpins de amaraciune, tatal femeii confirma ca ea avea probleme de ceva timp, pentru ca nu respecta un tratament prescris inca din Romania de medici. Cum nu mai lucra, femeia statea de dimineata pana seara pe Internet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO