Nominalizari la Oscar cu scandal. Vezi ce i-a scos din sarite pe critici

Ultima actualizare: 29-04-2012 20:29

Cu optiuni previzibile si surprize mai mult ori mai putin placute si in acest an, nominalizarile la Oscar au descumpanit criticii de film.

Zarurile au fost aruncate. Se fac pariurile. Vezi nominalizarile la Oscar

Exista, pe de o parte, tabara celor uimiti de sumedenia de nominalizari - 12 - stranse de "Discursul regelui"; pe de alta parte, protesteaza foarte galagios cei enervati de trecerea cu vederea a regizorului Christopher Nolan si de nominalizarea unor necunoscuti. Mai precis, Nolan nu a fost nominalizat la categoria "cel mai bun regizor".

Rumoare a starnit nominalizarea pentru rol masculin secundar a lui John Hawkes pentru rolul din "Winter's bone". Mai multi critici afirma ca nu au auzit pana acum de acest actor.

Altii sunt, in schimb, dezamagiti de unele absente de pe lista nominalizatilor, cum ar fi Ben Affleck sau Mark Wahlberg (cu rol aplaudat in "The fighter").

La capitolul "cel mai bun film strain" a fost sarita, pe nedrept, pelicula franceza "Des hommes et des dieux", desi a castigat marele premiu al juriului la Cannes si s-a aflat in topul nominalizarilor la premiile Cesar.

La capitolul "Cel mai bun actor in rol principal", cele

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO