Nicoleta Luciu imbraca haine de calugarita in "Aniela"!


Ultimul update: Vineri 04 Mai 2012 01:00
Data publicarii: Marti 18 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Aniela

Nicoleta Luciu se afla in fata unei noi provocari: ea o va interpreta, in premiera, pe sora Maria, o calugarita retrasa la manastire, in primul serial romanesc de epoca, ”Aniela”, ce va fi difuzat, din toamna, ACASA.

Personajul pe care-l interpreteaza Nicoleta Luciu face parte din trecutul lui Iorgu Vulturesco (Dan Condurache) si va aparea pregatit sa dea peste cap linistea familiei acestuia.

Frumoasa actrita a inceput deja filmarile la muzeul Golesti de langa Pitesti si marturiseste ca si-a dorit, la un moment dat, in adolescenta, sa devina calugarita: “Cred ca eram la finalul clasei a XII-a si ma gandeam serios la ideea de a fi calugarita si de a acorda asistenta medicala soldatilor pe frontul de razboi. Drumul meu a fost schimbat de o colega care m-a dus la Bucuresti unde am intrat in televiziune si iata-ma acum aici interpretand rolul unei calugarite in cel mai ambitios proiect din Romania”, marturiseste actrita.

Nu mai pot sa traiesc in minciuna, caci si minciuna este un pacat. Aceasta a fost prima replica din “Aniela” rostita de Nicoleta Luciu pe platourile de filmare ale serialului.

Personajul este unul complex, iar prezenta ei este foarte importanta in intriga povestii de la 1900: “Sora Maria a fost abandonata pe scarile unei manastiri cand era mica, nu a cunoscut alta lume decat cea monahala. Acum a devenit femeie si isi doreste foarte mult sa plece din manastire si pentru asta stie exact cui sa-i ceara sprijinul, lui Iorgu Vulturesco. Sora Maria va deveni o prezenta incomoda pentru multi”, dezvaluie Nicoleta.

La conacul de la Golesti mai filmeaza zilele acestea Adela Popescu, Mihai Petre, Marin Moraru, Dan Condurache si alti actori care readuc locului stralucirea de la 1900. Conacul de la Golesti este o locatie speciala pentru primul serial romanesc de epoca, “Aniela” si totodata locul in care se vor filma, in doar 4 zile, peste 50 de secvente.

Echipa care s-a deplasat de la Bucuresti pentru a filma secventele in care Nicoleta Luciu imbraca hainele de calugarita este formata din 50 de persoane.

Din toamna, numai ACASA, Nicoleta Luciu va juca in ’’Aniela”, primul serial romanesc de epoca, rolul unei calugarite de la inceputul secolului XX.

Sursa: ACASA TV

Tags: aniela, acasa tv,

VIDEO PROTVPLUS.RO