Nicoleta Luciu imbraca haine de calugarita in "Aniela"!

Aniela

Nicoleta Luciu se afla in fata unei noi provocari: ea o va interpreta, in premiera, pe sora Maria, o calugarita retrasa la manastire, in primul serial romanesc de epoca, ”Aniela”, ce va fi difuzat, din toamna, ACASA.

Personajul pe care-l interpreteaza Nicoleta Luciu face parte din trecutul lui Iorgu Vulturesco (Dan Condurache) si va aparea pregatit sa dea peste cap linistea familiei acestuia.

Frumoasa actrita a inceput deja filmarile la muzeul Golesti de langa Pitesti si marturiseste ca si-a dorit, la un moment dat, in adolescenta, sa devina calugarita: “Cred ca eram la finalul clasei a XII-a si ma gandeam serios la ideea de a fi calugarita si de a acorda asistenta medicala soldatilor pe frontul de razboi. Drumul meu a fost schimbat de o colega care m-a dus la Bucuresti unde am intrat in televiziune si iata-ma acum aici interpretand rolul unei calugarite in cel mai ambitios proiect din Romania”, marturiseste actrita.

Nu mai pot sa traiesc in minciuna, caci si minciuna este un pacat. Aceasta a fost prima replica din “Aniela” rostita de Nicoleta Luciu pe platourile de filmare ale serialului.

Personajul este unul complex, iar prezenta ei este foarte importanta in intriga povestii de la 1900: “Sora Maria a fost abandonata pe scarile unei manastiri cand era mica, nu a cunoscut alta lume decat cea monahala. Acum a devenit femeie si isi doreste foarte mult sa plece din manastire si pentru asta stie exact cui sa-i ceara sprijinul, lui Iorgu Vulturesco. Sora Maria va deveni o prezenta incomoda pentru multi”, dezvaluie Nicoleta.

Citește și
Aniela
Afla povestea "Anielei"! Secretele se reintorc la viata!
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

La conacul de la Golesti mai filmeaza zilele acestea Adela Popescu, Mihai Petre, Marin Moraru, Dan Condurache si alti actori care readuc locului stralucirea de la 1900. Conacul de la Golesti este o locatie speciala pentru primul serial romanesc de epoca, “Aniela” si totodata locul in care se vor filma, in doar 4 zile, peste 50 de secvente.

Echipa care s-a deplasat de la Bucuresti pentru a filma secventele in care Nicoleta Luciu imbraca hainele de calugarita este formata din 50 de persoane.

Din toamna, numai ACASA, Nicoleta Luciu va juca in ’’Aniela”, primul serial romanesc de epoca, rolul unei calugarite de la inceputul secolului XX.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Aniela", primul serial romanesc de epoca, are propriul site!

Toti cei care s-au intrebat macar o data cum traiau strabunicii nostri vor avea ocazia sa intre in lumea Bucurestilor de la 1900, pe http://aniela.acasatv.ro/.

Afla povestea
Afla povestea "Anielei"! Secretele se reintorc la viata!

Promisa in casatorie unui tanar provenit dintr-o familie nobila, Aniela Elefterios (Adela Popescu) credea ca viata ei era perfecta si visa la ziua in care avea sa devina sotia Printului Mihail (Emil Mandanac).

Bogdan Albulescu si Alina Grigore joaca prima oara impreuna, in
Bogdan Albulescu si Alina Grigore joaca prima oara impreuna, in "Aniela"

Bogdan Albulescu si Alina Grigore, sot si sotie in viaaa reala, sunt fericiti ca acum petrec mai mult timp impreuna, deoarece sunt pentru prima oara si colegi de platou, la primul serial romanesc de epoca, “Aniela”.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.