Nicolas Cage are pe cap un nou proces! I se cer alte 36 milioane de dolari


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 23:42
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
nicolas cage

Nicolas Cage, care in ultima vreme se confrunta cu grave probleme financiare si este implicat in mai multe procese, a fost dat din nou in judecata, de o companie de investitii imobiliare care ii cere despagubiri de 36,7 milioane de dolari.


Potrivit revistei People, citata de Mediafax, Red Curb Investments l-a dat in judecata pe Nicolas Cage pentru ca nu ar fi platit un imprumut de 5 milioane de dolari si nu ar fi informat compania ca are dificultati in a-si achita taxele catre statul american, mai ales o datorie de 6 milioane de dolari.

"Clientul nostru a dat asigurari ca are bunuri substantiale constand in proprietati imobiliare, iahturi, avioane, obiecte de arta, automobile personalizate, bijuterii, blanuri... garantii ca va plati imprumutul", a declarat reclamantul, potrivit People. "Insa valoarea acestora a fost exagerata", a indicat acesta.

Un avocat al lui Cage a declarat pentru People: "Orice acuzatii ca Nic Cage ar fi implicat intr-o frauda sau ar avea un comportament nepotrivit sunt ridicole si absurde".

La inceputul lui decembrie, actorul a fost dat in judecata si de o fosta iubita, mama fiului sau mai mare, care il acuza de frauda si incalcarea termenilor contractului si ii cere daune de 13 milioane de dolari.

Sursa: Mediafax

Tags: nicolas cage,

Prietenul la nevoie se cunoaste! Johnny Depp vrea sa il ajute pe Cage!
Nicolas Cage e disperat! E tot mai aproape de faliment
Nicolas Cage isi acuza fostul manager ca l-a ruinat!
Nicolas Cage e disperat! E tot mai aproape de faliment
Nicolas Cage isi acuza fostul manager ca l-a ruinat!
VIDEO PROTVPLUS.RO