Mircea Solcanu joaca in “State de Romania”

06-04-2010 00:00


Mircea Solcanu

Mircea Solcanu, prezentatorul Povestirilor de Noapte de la ACASA TV isi face debutul ca actor in serialul de comedie de la ProTV, "State de Romania".

Miercuri, 7 aprilie, de la ora 22:15, telespectatorii il vor vedea pe Mircea intr-o noua ipostaza: aceea de antrenor de fotbal. Vedeta ACASA TV interpreteaza rolul antrenorului echipei de fotbal din comuna Cloncatele, echipa pe care State o castiga in urma unui imprumut.

Pentru Mircea a fost prima experienta de acest gen, iar emotiile au fost pe masura. “Cand am auzit “Motor” si “Actiune” inima imi batea mai tare. Pe langa faptul ca a fost prima mea aparitie de acest gen, jucam alaturi de Gheorghe Visu. Un Actor! Este o placere sa fii alaturi de el pe platoul de filmare, sa-l vezi cum lucreaza si cum reuseste sa-si construiasca personajul din mers”, a povestit Mircea.

Vedeta ACASA TV l-a avut alaturi si pe Cabral, colegul sau de la “Povestiri de Noapte”, care il interpreteaza pe Thierry in “State de Romania”. “Cabral m-a ajutat foarte mult. Mi-a explicat ce si cum trebuie sa fac, iar simpla lui prezenta in scena respectiva mi-a mai diminuat din emotii”, a declarat Mircea Solcanu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO