Mel Gibson risca 4 ani de inchisoare pentru ca a batut-o pe Oksana

Ultima actualizare: 14-05-2012 13:50
Mel Gibson

Temperamentul agresiv l-ar putea costa scump pe Mel Gibson. Actorul risca sa petreaca patru ani la inchisoare sub acuzatia de violenta domestica impotriva fostei partenere, Oksana Grigorieva.

Exista posibilitatea ca procurorii sa ceara judecarea actorului in varsta de 55 de ani sub acuzatia de violenta impotriva partenerei de viata, femeia cu care starul are o fetita, Lucia.

In urma cu cateva luni, Oksana Grigorieva a declarat ca Mel Gibson a snopit-o in bataia, spargandu-i chiar si un dinte. Totul s-a intamplat in casa din Malibu, California, a cuplului.

Cantareata, in varsta de 40 de ani, a marturisit atunci ca actorul ar fi inceput sa o loveasca fara a mai tine cont ca aceasta o tinea in brate, la acel moment, pe micuta Lucia.

Atunci m-am temut pentru viata mea si a fiicei mele. Mi-a dat un pumn in gura, eu am fugit in bucatarie sa iau cheile si sa plec, in acel moment a scos un pistol din pantaloni. Am crezut ca o sa ma omoare”, a declarat Oksana.

Daca actorul va fi gasit vinovat de violenta domestica si tentativa de omor, el risca sa petreaca patru ani in inchisoare.

Mel Gibson a negat ca ar fi lovit-o vreodata pe Oksana.

In timpul procesului pentru custodia fetitei, fosta partenera a actorului a facut noi dezvaluiri legate de comportamentul agresiv al starului. Oksana l-a acuza pe Mel Gibson ca o batea si in timpul partidelor de sex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO