Dragos Bucur, coleg de platou cu Colin Farrel in "The Way Back"

28-12-2010 00:00


Dupa Maia Morgenstern si Marcel Iures, inca doi romani intra cu fruntea sus in curtea Hollywood-ului. Dragos Bucur si Alex Potocean joaca intr-un film cu distributie de Oscar.

Colin Farrel, Ed Harris si regizorul Peter Weir fac echipa in "The Way Back". Productia, inspirata de o poveste reala, prezinta drumul din Siberia pana in India facut de sapte prizonieri dintr-un gulag rusesc, care reusesc sa evadeze.

Dragos Bucur paseste cu dreptul in cetatea filmului. Totul a inceput in momentul in care Peter Weir, regizor american, cauta actori est-europeni pentru cel mai nou film al sau.

Dragos Bucur joaca rolul unui contabil sarb inchis intr-un gulag din care evadeaza alaturi de alti detinuti, printre care ii regasim pe Colin Farrel, Ed Harris si Alex Potocean. Filmarile au avut loc in Bulgaria, Maroc si India si au durat patru luni.

Filmul a avut premiera la inceputul lunii si a fost bine primit in Marea Britanie, dar si in Statele Unite. La scurt timp dupa ce filmarile s-au incheiat, Dragos Bucur a incheiat un alt contract cu un regizor german.

Dragos Bucur si Alex Potocean se altura altor actori romani care au jucat la Hollywood: Maia Morgenstern in "Patimile lui Hristos" si Marcel Iures, in "Pacificatorul".


 

VIDEO PROTVPLUS.RO