Cristina Cepraga, sotia unui mafiot italian in “Mostenirea”, la ProTV

09-08-2010 00:00


Cristina Cepraga

Cristina Cepraga revine pe micile ecrane din Romania in rolul unei sotii de mafiot in “Mostenirea”, serial ce va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV.

Cristina o va juca pe Romina, sotia lui Fabrizio (Cristi Iacob), o femeie senzuala care il tine pe acesta legat de ea datorita farmecelor ei. Este o femeie care ascunde un trecut plin de durere, iar secretele din viata ei ii ingreuneaza considerabil existenta.

“E primul serial de televiziune in care joc si in acelasi timp primul proiect TV pe care il fac in tara de cand am plecat in Italia. Ma bucura enorm faptul ca am sansa sa joc alaturi de Cristi Iacob, un actor pe care il apreciez inca de cand eram in facultate. Aproape intreaga echipa este formata din actori profesionisti, iar munca pe platoul de filmare devine o scoala. In plus, este o sansa sa ai ocazia sa joci in fiecare zi. Este un exercitiu foarte important pentru orice actor”, a declarat Cristina.

Actrita este de asemenea foarte incantata si de personajul pe care il va juca in serialul “Mostenirea”: “Romina este un personaj foarte ofertant, cu multe fatete, o femeie interesanta a carei poveste este mereu surprinzatoare. Am conturat acest persoanj impreuna cu scenaristele, iar rezultatul imi place foarte tare”, a mai declarat ea.

Cristina Cepraga locuieste de mai bine de sase ani in Italia. Actria a plecat din tara imediat dupa terminarea Facultatii de Actorie pentru a-si continua studiile la Roma. A urmat timp de un an si jumatate cursurile Cinecitta si, in paralel, cursurile “Actor’s Studios”, unde l-a avut ca profesor pe Michael Margotta, cel cu care au studiat si mari actori de la Hollywood, cum este Gwyneth Paltrow.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO