Courteney Cox si Lisa Kudrow, din nou colege intr-un serial de comedie

Ultima actualizare: 26-10-2012 10:38

Doua vedete din serialul de mare succes "Prietenii tai", Courteney Cox si Lisa Kudrow, joaca din nou impreuna intr-un serial de comedie, "Cougar Town".

Episodul in care apar, filmat recent, este difuzat chiar astazi in Statele Unite. Pana cand filmul ajunge si la noi, va invitam la o scurta intalnire cu "Monica" si "Phoebe", "acum intr-o noua prezentare".

Pentru ca a avut mare succes pe toate meridianele, serialul "Prietenii Tai" a continuat 10 ani. Iar Courtney Cox si Lisa Kudrow, colege de filmari atata vreme, au devenit bune prietene. Si cum au facut o pereche grozava, interpretele personajelor Monica Geller si Phoebe Buffay, au primit oferta sa apara din nou impreuna intr-un serial de comedie.

Cele doua prietene trag sforile s-o aduca in serial, fie si pentru un rol episodic, pe Jennifer Aniston, o alta vedeta din "Prietenii Tai". Asta ar fi maximul la care pot sa spere, pentru ca in privinta unei reuniri "in corpore" a gastii initiale...ar fi cam greu.

Numele serialului "Cougar Town", adica "Orasul pumelor", face referire la femeile trecute de o anumita varsta aflate la "vanatoare" de barbati mai tineri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO