Cele mai nedorite premii. Vezi nominalizarile la "Zmeura de Aur"

Dată publicare: 24-01-2011 00:00
Dată actualizare: 27-03-2012 07:08


Ca in fiecare an, cu 24 de ore inaintea nominalizarilor la Oscar, sunt anuntati si actorii favoriti la Zmeura de Aur. Trofeul pe care niciun actor nu si-l doreste in palmares se acorda celor mai stanjenitoare prestatii de pe marele ecran.

Anul acesta Jennifer Aniston, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Sylvester Stallone si Gerard Butler au toate sansele sa castige cate un premiu deloc onorant.

Doua filme, fiecare cu nu mai putin de nou nominalizari, isi disputa in 2011 majoritatea trofeelor care reprezinta un adevarat cosmar pentru orice star de la Hollywood. Este vorba despre "Ultimul razboinic al aerului" si "Saga Amurg: Eclipsa". In locul unei statuete aurite, castigatorii primesc o zmeura din plastic care costa doar cativa dolari.

"Ultimul razboinic al aerului" are la baza un serial de animatie. Provoc pe oricine este in stare sa-mi explice intriga acestui film. Nici macar regizorul nu cred ca ar putea face asta", spune John Wilson, fondatorul Zmeurei de Aur.

"Celalalt film in legatura cu care vom primi multe e-mailuri furioase este "Saga Amurg: Eclipsa". Este despre o adolescenta care trebuie sa aleaga daca va fi iubita unui varcolac sau a unui vampir. Nu-i asa ca stiti si voi oameni care au fix aceeasi dilema?", a adaugat Wilson.

La categoria cea mai slaba actrita din 2010 in cursa au intrat Jennifer Aniston, Kristen Stewart si cele patru staruri din "Totul despre sex".

Jack Black, Gerard Butler, Ashton Kutcher si Robert Pattinson s-au calificat la categoria cel mai slab actor. In schimb Jessica Alba are mari sanse sa primeasca trofeul pentru cea mai slaba prestatie intr-un rol secundar.

Ceremonia acordarii Zmeurei de Aur, de la care vor lipsi probabil cei mai multi dintre nominalizati, va avea loc pe 26 februarie, fix in ajunul Oscarurilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO