Bill Murray face victime printre femei, pe terenul de golf. La propriu!


Ultimul update: Marti 17 Aprilie 2012 06:45
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Actorul Bill Murray a mai facut o victima. De aceasta data, nu e vorba de vreo admiratoare, ci de o femeie pe care a lovit-o in timp ce juca golf.

Ingrijorat, starul hollywoodian s-a dus imediat sa-i acorde ajutor asa cum s-a priceput si a incercat s-o inveseleasca spunand glume. Bill Murray a rasuflat usurat cand a auzit ca starea victimei nu este asa grava si i-a promis un autograf .

"Intai m-a intrebat cate degete vad, dupa care a inceput sa faca glume, mi-a ridicat bluza si a inceput sa ma gadile," a spus Gayle Demaggio, victima.

Am simtit ca imi explodeaza capul, de parca as fi suferit un atac cerebral.
Gayle Demaggio, victima
Jucator de golf cu state vechi, Bill Murray n-a pierdut ocazia sa isi demonstreze indemanarea intr-un turneu organizat in Florida. La una dintre lovituri, insa, a ratat tinta si a nimerit-o, in schimb, pe una dintre spectatoare.

Pana la urma, s-a dovedit ca nu a fost vorba de ceva grav. Femeia a fost dusa la spital, iar Murray a facut din incident, prilej de glume: "O sa profite de ocazie sa isi faca niste operatii estetice, sa isi ajusteze urechile si sa isi faca suvite "

Spre norocul lui Murray, doamna lovita nu a depus vreo plangere si a spus ca se multumeste cu un autograf din partea actorului. Nu intamplator, a ales DVD-ul cu filmul "Caddyshack" in care Murray demonstreaza cat de bine manuieste crosa de golf.

VIDEO PROTVPLUS.RO