"Avatar", cel mai bun film de actiune!

Ultima actualizare: 10-10-2012 13:52

O drama despre razboiul din Irak si superproductia "Avatar" a lui James Cameron s-au detasat ca favorite in sezonul premiilor la Hollywood.

Cele doua filme au fost marile castigatoare ale premiilor Critics Choice, decernate vineri seara. Alegerea a fost mai dificila la categoria "Cea mai buna actrita", unde premiul a fost impartit de Meryl Streep si Sandra Bullock.

"The Hurt Locker", drama despre niste genisti aflati in misiune in Irak i-a cucerit pe criticii americani. Acestia i-au mai acordat si un premiu pentru regie, lui Kathryn Bigelow. Ca un amanunt interesant, Bigelow este fosta sotie a unui alt regizor celebru, James Cameron, si este de presupus ca cei doi se vor infrunta in aceeasi categorie si la Oscar.

Cel mai bun actor a fost desemnat Jeff Bridges, pentru rolul din "Crazy Heart".

Meryl Streep a impartit premiul pentru cea mai buna actrita cu Sandra Bullock. Vedeta a convins in rolul unei mame dedicate copilului ei adoptiv, in drama "The Blind Side". Sandra a facut si un apel umanitar pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Cei mai buni actori in rol secundar au fost alesi Mo'Nique, pentru rolul din "Precious" si Christoph Waltz, pentru "Ticalosi fara glorie". Actorii filmului au luat si premiul pentru cea mai buna distributie.

Deloc surprinzator, "Avatar" a fost catalogat cel mai bun film de actiune.

Sandra Bullock a pupat-o pe Meryl Streep pe buze!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO