Angelina Jolie, abandonata de mama ei la nastere

Ultima actualizare: 26-10-2012 09:35

E celebra, iar partenerul ei de viata este unul dintre cei mai ravniti barbati din intreaga lume, insa viata Angelinei Jolie nu a fost mereu una usoara.

Actrita a avut o copilarie traumatizanta, care i-a marcat intreaga existenta.

Conform declaratiilor unei bone care a avut grija de Angelina Jolie cand aceasta era mica, mama ei, Marcheline Bertrand, a abandonat-o dupa ce s-a despartit de sotul ei, John Voight, in 1976.

Bona Krisann Morel a marturisit ca Angie a trait izolata, timp de doi ani, intr-o parte a apartamentului unde mama ei nu mergea niciodata. Micuta Jolie era ingrijita de diverse bone si nu a cunoscut iubirea de mama.

Intregul interviu acordat de bona se regaseste intr-o carte ce urmeaza sa apara pe piata, “Angelina: An Unauthorized Biography”, semnata de Andrew Morton.

In urma cu ceva timp, chiar Angelina recunostea ca a avut parte de o adolescenta zbuciumata.

“Am incercat toate drogurile posibile: cocaina, heroina, ecstasy, tot ce se putea. Cel mai ciudat efect asupra mea il avea marijuana. Ma facea sa ma simt cam proasta si nu-mi placea senzatia deloc. Am luat droguri chiar isi nainte sa merg la Disneyland. Il vedeam pe Mickey Mouse ca si cum ar fi fost un pitic in costum, un omulet care isi uraste propria existenta. Am renuntat insa la acea viata”, a declarat actrita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO