Adela Popescu, printesa de Acasa

26-12-2008 00:00


Adela Popescu

Povestea Adelei a inceput ca cea a unei Cenusarese. Adela Popescu a venit Acasa pe cand era doar o adolescenta cu mult entuziam si cu multe visuri. Telenovela "Numai iubirea" i-a deschis portIle afirmarii.Adela Popescu a muncit mult si a furat meserie de la colegii de platou, stiind in adancul sufletului ei ca munca va da roade.
Norocul e de partea celor indrazneti, iar odata ce a capatat incredere in fortele ei, Adela nu s-a sfiit sa-si intinda aripile. A demonstrat ca talentul nu poate ramane mult timp nedescoperit si ca in spatele iubirii pentru actorie salasluieste si un suflet sensibil si o voce exceptionala.

Gloria nu i s-a urcat la cap Adelei. A ramas mereu dedicata meseriei si a incercat sa ofere sanse si altor tineri cu visuri indraznete si cu suflete mari.

Iubirea pentru mama sa a calauzit-o mereu. Chiar daca uneori filmarile si proiectele le-au facut sa se vada mai rar, frumoasa actrita a ascultat mereu sfaturile mamei, femeia care a crezut mereu in talentul ei.

Acum, Adela este o printesa cu drepturi depline. Milioane de fani din toata tara o iubesc si o urmaresc cu sufletul la gura tot aici, Acasa, in comedia romantica Ingerasii. Copila din urma cu cativa ani este acum o femeie frumoasa, matura, o cantareata si o actrita consacrata.

Sursa: ACASA TV

Tags: adela popescu,

VIDEO PROTVPLUS.RO