10 pe linie pentru Pavel Bartos la “Dansez pentru tine”

Banica si Iulia

Vineri seara, la “Dansez pentru tine” a plouat cu note de 10 din partea juriului, dar si din partea telespectatorilor Pro Tv care au urmarit cu sufletul la gura timp de peste 4 ore in direct competitia visurilor.


In intervalul orar 20.30 – 0. 36 cand a fost difuzata emisiunea  "Dansez pentru tine" , Pro Tv a fost lider detasat de audienta cu o medie pe publicul din mediul urban de 8,5 puncte de rating si 24,3 procente din cota de piata fata de Antena 1 care a avut aproape de 3 ori mai putin, adica 3,9 puncte de rating si 11,2 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 21.48, Pro Tv a fost urmarit de peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei. 

Pavel Bartos si Luciana Muntean au vazut placutele cu note de 10 de la tot juriul emisiunii dupa un dans popular molipsitor care i-a dus pe primul loc in clasamentul final al editiei de vineri. Si Marius Nedelcu si Alexandra Seles au fost norocosi sa primeasca placute de 10 si multe felicitari din partea juriului emisiunii, dar si exclamatia “A fost cel mai bun dans al serii” chiar din partea exigentului Mihai Petre. Charlestonul lor a fost unul amuzant si din cale-afara de expresiv. Daca Alexandra a fost Stan din cuplul Stan si Bran, Marius a vazut pentru prima data in viata cum este sa aiba o burta imensa. Mereu preocupat de imaginea lui si un mare pasionat de sport, Marius a fost nevoit sa-si puna o "burta" imensa si sa joace rolul lui Bran in dansul de vineri care i-a iesit perfect, dupa cum au subliniat notele juriului.
 
O seara fericita si plina de emotie a avut si maestrul Petre Geambasu care pe langa spectacolul oferit de orchestra condusa de el, a avut parte de o mare surpriza. Cu doar cateva ore in urma, nora sa, sotia lui Calin Geambasu, daduse nastere primul nepot al maestrului pe care acesta nu apucase sa-l vada. Insa ochii i s-au umplut de lacrimi, iar inima i-a venit la loc atunci cand a vazut pe ecranele din platou surpriza pregatita de echipa: primele imagini cu nepotelul sau si cu nora, ambii sanatosi si veseli. 

Rolurile de cosari pe care le-au interpretat fermecator Alina Dumitru si Denis Bolborea le-au purtat noroc, ei scapand linistiti de duelul care a intristat doua dintre perechile din concurs. Giulia si Andrei au scapat ca prin urechile acului de condamnarea la duel, ei primind note bunicele la charlestonul in care Giulia, cu mustata si imbracata in barbat, iar Andrei, cu un look dichisit de femeie, au facut senzatie.
Din pacate seara s-a terminat intr-o cascada de lacrimi pentru Larisa Plesca din Arad care alaturi de Marius Urzica a parasit in urma voturilor publicului telespectator ringul emotiilor si sansa de a mai lupta pentru visul familiei ei. Vestea ca au primit doar 46,52% din voturile telespectatorilor a ranit-o foarte tare pe micuta concurenta care visa sa-si ajute tatal macinat de boala. Ea nu s-a putut opri din suferinta si plans nici macar in timpul ultimului dans pe care l-au facut inainte de a parasi emisiunea. Charlestonul in care il intruchipa pe Charlie Chaplin l-a dus la sfarsit cu obrajii si ochii inundati de lacrimi. 

Cu premiul de consolare de 1500 de euro primit din partea sponsorlor emisiunii, Larisa si-a cerut scuze parintilor, telespectatorilor si echipei ca nu a putut sa mearga mai departe din cauza emotiilor, desi stie ca ar fi putut sa dea ce are ea mai bun pentru binele tatalui ei in urmatoarele saptamani de concurs.
Alaturi de Stefan Banica pe scena de la “Dansez pentru tine” a venit ca invitat special Anca Parghel. Desi sub tratament de citostatice, Anca Parghel a raspuns invitatiei lui Stefan de a canta impreuna o piesa spre deliciul publicului prezent in platou si al telespectatorilor Pro Tv. 

Citește și
dansez
Charleston si dans popular romanesc la "Dansez pentru tine"
„Ei sunt ruşinea Rusiei. Și-au vândut sufletul și conștiința”. Interzis în Rusia lui Putin, părintele rockului alternativ sovietic vine la București

De la lacrimi de bucurie la lacrimi de suferinta au trecut Vlad Mirita si Ludmila Popazov care au aflat ca publicul i-a salvat din duelul cu Marius Urzica si Larisa si la doar 15 minute au auzit ca notele juriului i-au trimis intr-un alt duel. Pentru urmatoarea saptamana, telespectatorii Pro Tv pot salva din nou de la eliminare perechea formata din Vlad si Ludmila trimitand sms la 1776 cu textul Vlad sau pot face ca perechea formata din Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc sa ramana in continuare in concurs pentru a lupta pentru varul bolnav al lui Vova. Gina Pistol si Vladimir au fost pana acum printre favoritii juriului, insa o entorsa la glezna i-a diminuat Ginei sansele la realizarea unor dansuri ca la carte, iar notele juriului au oglindit asta. Urmeaza o saptamana grea pentru Gina Pistol, Vlad Mirita si partenerii lor, pentru ca trebuie sa refaca cele doua dansuri de saptamana aceasta, adica dansul popular si charlestonul, dar si unul dintre dansurile din editia urmatoare: breakdance sau vals.

Cei care vor sa voteze pentru a salva echipa favorita o pot face votand prin sms din Romania la 1776 si din Republica Moldova la 0301 cu textul “Gina” sau “Vlad”. 

Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc din Chisinau lupta pentru varul lui Vladimir, un copil foarte bolnav, dar extrem de puternic. Artur este “bijuteria” intregii familii, deoarece, in ciuda suferintei, el continua sa zambeasca si sa le umple zilnic inimile de bucurie si dragoste. Vladimir vrea sa aduca fericirea si in sufletul lui Artur. Artur sufera de paralizie cerebrala infantila si tetrapareza spastica. Din pacate, Artur este dependent de ajutorul celor din jur. Vladimir isi doreste sa indeplineasca visul verisorului sau de a se deplasa singur si de a vorbi mai clar pentru a putea fi mai bine inteles de ceilalti. Pentru asta, Artur are nevoie de o serie de interventii chirurgicale si de un tratament costisitor la o clinica particulara. 
Acum 2 ani, Artur a fost operat pe tendoane de catre o echipa de medici din orasul Tula din Rusia. In urma operatiei s-a constatat o imbunatatire a starii de sanatate a baiatului. Operatia a costat 1000 euro. Medicii i-au recomandat la momentul respectiv inca o serie de 5-6 interventii chirurgicale pentru un rezultat si mai vizibil. Din pacate pentru Artur, parintii lui nu si-au mai permis alte operatii. Artur este un baietel prietenos, dar din cauza bolii nu are multi prieteni. Impreuna cu alti copii cu dizabilitati de la centrul comunitar au scris o “poveste” (carte) ce constituie un prim pas in depasirea bolii. 

Vlad Mirita si Ludmila Popazov din Chisinau lupta pentru fiica hipoacuzica a Ludmilei. Pentru Ludmila, viata inseamna Emilia si Madalina, cele doua fiice ale ei. Vrea ca fiica ei mai mica sa poata auzi ca un copil normal, sa poata merge la o scoala normala. Pentru a i se indeplini dorinta, fetita ei cea mica are nevoie de un aparat auditiv performant. Vrea ca fiicele ei sa reuseasca in viata, sa nu depinda de nimeni pentru a fi fericite.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Larisa si Marius, eliminati de la Dansez pentru tine!
Larisa si Marius, eliminati de la Dansez pentru tine!

Concurentii, costumati ca personajele unui film american al anilor '30, au dansat charleston.

Charleston si dans popular romanesc la
Charleston si dans popular romanesc la "Dansez pentru tine"

Vedetele "Dansez pentru tine" au fost aproape de nerecunoscut si asta pentru ca unul din stilurile de dans a fost charlestonul care implica si elemente de travesti.

Geambasu si-a vazut pentru prima data nepotul la DPT!
Geambasu si-a vazut pentru prima data nepotul la DPT!

Dansez pentru tine i-a facut o surpriza lui Geambasu si i l-a aratat pentru prima data pe nepotul sau, in direct.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.