VOCEA ROMANIEI, noile reguli din etapa confruntarilor. Cum poate fi "furat" un concurent

Vocea Romaniei

Sambata, de la 20:30, la Pro TV, se da startul etapei confruntarilor la Vocea Romaniei. Magia celor mai bune voci din tara trece la urmatorul nivel dupa auditiile pe nevazute, in care Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au format echipele.

In cadrul confruntarilor, fiecare antrenor va stabili duete intre membrii echipei sale, in urma carora unul dintre ei va fi eliminat.

Regulile jocului se schimba insa din acest sezon la Vocea Romaniei.

- Dupa fiecare duet, concurentul eliminat de catre propriul antrenor poate fi “furat” si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde. Daca se intampla ca mai multi antrenori sa isi doreasca vocea aflata pe scena, alegerea va apartine concurentului, la fel ca in etapa auditiilor pe nevazute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au dreptul sa “fure” fiecare cate doi concurenti din echipele colegilor.


BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

Citește și
smiley
VOCEA ROMANIEI. Ce vor vedea fanii din telefonul lui Horia Brenciu
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday



Pretentiile celor patru antrenori sunt mai ridicate ca niciodata, iar deciziile vor fi greu de luat, asa ca fiecare antrenor si-a ales cate un coantrenor care sa ii consilieze.

Cu o echipa plina de “voci cu timbru si cu deschidere, intr-un cuvant, voci cu personalitate”, Loredana mai scoate inca un as din maneca: pe Cornel Ilie, solistul de la Vunk, care ii va fi coantrenor. “Sunt mandru ca fac parte din acest proiect. Daca anii trecuti ma uitam la televizor la Vocea Romaniei si tineam ba cu unul, ba cu altul, incercam sa ma pun in pielea antrenorilor, acum am vazut ca de acolo pare mult mai usor decat este de fapt. Cand iei parte la dueluri, iti dai seama ca toti sunt foarte buni si diferenta intre ei este doar de cateva note”, spune Cornel, care caracterizeaza echipa Loredanei ca fiind “cea mai atipica si mai variata”.

“Spiridusul” Moga, dupa cum s-a autointitulat, va fi consiliat de catre Randi, cel care i-a fost co-antrenor si in anii trecuti la “Vocea Romaniei”. “E frumos sa vezi ambitia in ochii oamenilor si sa-i ghidezi catre trofeu, dar si urat atunci cand trebuie sa renunti la cei cu care te-ai imprietenit si de care te-ai atasat. Eu incerc sa le dau sfaturi si dupa ce nu mai sunt in concurs, pentru ca adevarata cariera incepe dupa show, si pentru cel sau cea care castiga, dar si pentru ceilalti care viseaza si nu le-au fost frante aripile inca”, spune “mogulul hit-ului romanesc”.

“Mi-am conturat o echipa de oameni speciali”, declara Smiley, care va fi sfatuit si in acest sezon de prietenul sau, Serban Cazan, absolvent de Conservator si producator in cadrul Hahaha Production. “Vreau ca fiecare duet sa fie ceva diferit, sa facem momente de show care sa sune bine si sa-i puna in valoare pe ambii componenti ai duetului”, spune cel mai zambaret antrenor de la Vocea Romaniei.

“Vreau ca toti concurentii mei sa fie subiect de discutie a doua zi dupa emisiune, la fel cum s-a intamplat si anul trecut”, este dorinta cu care porneste la lupta vocilor Horia Brenciu. Monica Anghel va fi si in acest sezon al Vocii Romaniei “urechea dreapta” a antrenorului: “Colaborarea din acest an cu Horia mi se pare cea mai buna de pana acum. Eu am deja preferatii mei printre concurenti si cred ca Vocea Romaniei se afla in echipa lui, sunt convinsa ca si Horia crede acelasi lucru”, a declarat cantareata.

Duete iesite din comun, combinatii neasteptate de voci, reactii socante, emotii si muzica de calitate, toate vor aduce in casele telespectatorilor magia de sambata seara, 9 noiembrie, de la 20:30, in prima editie a confruntarilor, la “Vocea Romaniei”.

 

Citeste si:

Cel mai ieftin telefon din lume a fost lansat

Creeaza 10 milioane de joburi anual. Super-puterea care a ras in nas crizei si care se pregateste sa stapaneasca lumea

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Ultima editie a auditiilor pe nevazute la
Ultima editie a auditiilor pe nevazute la "Vocea Romaniei". Vezi cele mai TARI momente

Ultima editie a auditiilor pe nevazute a emisiunii "Vocea Romaniei" a luat final. Gasiti mai jos cele mai tari momente ale show-ului de sambata seara.

VOCEA ROMANIEI. Ce vor vedea fanii din telefonul lui Horia Brenciu
VOCEA ROMANIEI. Ce vor vedea fanii din telefonul lui Horia Brenciu

Sambata, de la 20:30, la Pro Tv, penultima serie de concurenti talentati vor canta “pe nevazute” la “Vocea Romaniei”.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.