Vestea pe care a primit-o Mihai Traistariu de la medicul ce i-a facut implantul de par

Ultima actualizare: 16-06-2013 06:59
traistariu

Mihai Traistariu a aflat de la medicul care i-a facut implantul de par in Turcia ziua exacta in care i se va imbogati podoaba capilara.

Acesta i-a transmis un mesaj in care ii spune ca primele rezultate vor fi vizibile pe data de 23 iunie, insa mai are de asteptat pana cand artistul isi va putea plimba mana prin par.

Joi, Mihai Traistariu a postat pe Facebook urmatorul mesaj: "Doctorul din Turcia, care mi-a facut implantul, a citit articolele din ziarele romanesti si a simtit nevoia sa dea urmatoarea replica. Mi-a transmis mie urmatorul mesaj:

Dl. Mihai Tristariu a trecut cu succes printr-o operatie de implant de par prin metoda FUE in data de 23 martie 2013, efectuata la clinica noastra. Dupa aceasta operatie, care a fost finalizata fara nicio problema, Dl. Mihai Traistariu s-a intors in Romania unde perioada de recuperare decurge intr-un mod foarte natural.

Parul dlui. Mihai Traistariu va incepe sa creasca incepand cu data de 23 iunie 2013 si in luna a sasea postoperatorie, adica in luna septembrie, jumatate din firele de par implantate vor creste, urmand ca in luna martie a anului 2014 toate firele de par care au fost implantate sa fie crescute.

Orice doctor care efectueaza implanturi de par stie ca aceasta este evolutia perioadei postoperatorii. La sfarsitul primei luni dupa operatia de implant, firele de par implantate incep sa cada dar radacinile isi pastreaza vitalitatea in zonele unde au fost implantate.

Incepand cu a treia luna parul incepe sa creasca iar in luna a sasea parul creste in proportie de 50% urmand ca dupa 12 luni de la operatie sa creasca toate firele de par. Orice doctor care efectueaza astfel de operatii de implant de par stie foarte bine ca aceasta este procedura sau cel putin ar trebui sa cunoasca toate aceste aspecte pentru a informa corect pacientii.

... In acest moment pentru dl. Mihai Traistariu nu exista nicio situatie de care ar trebui sa isi faca griji. Cu respect, Dr.Emirali Hamiloğlu".

Citeste si: iPhone-ul nu va mai arata niciodata la fel. Schimbarea majora pe care Apple o pregateste pentru viitoarele smartphone-uri

Cum transformi gunoiul in bani, la propriu. Tara care a iesit din saracie valorificand ceea ce intreaga planeta arunca

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO