A inceput Festivalul UNTOLD 2016! Zeci de mii de tineri au ajuns in Cluj. "Astept de la 6 dimineata sa intru"

×
Codul embed a fost copiat

Cel mai mare festival al verii, UNTOLD a inceput joi dupa-amiaza la Cluj. Peste 300 de mii de oameni, sunt asteptati sa ia parte la acest urias eveniment de muzica electronica.

Pana acum au sosit la Cluj zeci de mii de tineri din toata Europa. Tot orasul este animat iar organizatorii au pregatit si in centru concerte si locuri de relaxare. Turistii pot sa incerce tiroliana, sa se relaxeze in hamace, iar cei veniti din strainatate au trei pasi de urmat, daca vor sa invete cum sa devina transilvaneni: sa guste tuica, sa manance paine cu slanina, si sa priceapa ca LET IT BE s-ar traduce pe la noi prin: "No, da-i pace!".

Daca nu v-ati facut rezervari din timp la festival, trebuie sa stiti ca puteti sa inchiriati apartamente sau camere direct de la localnici. Atat campingurile puse la dispozitie de organizatori, cat si hotelurile, sunt arhipline.

Printre artistii de renume care vor intretine atmosfera in cele patru zile de concerte se numara: Tiesto, Hardwell sau Armin van Buuren.

Desi portile de acces la Untold s-au deschis abia la amiaza, nerabdatori sa inceapa petrecerea cativa tineri s-au trezit cu noaptea in cap si s-au asezat la coada.

Citește și
Untold
A inceput numaratoarea inversa pentru UNTOLD. Cum s-a pregatit Clujul pentru cei 300.000 de participanti
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Turist: Astept de la 6 dimineata sa intru.
Reporter: Ai venit special sa intri primul in festival?
Turist: Da si cred ca a meritat.

Turist: "Foarte entuziasmat. Abia astept sa incep."

Odata intrati in zonele de relaxare cu hamace tinerii au facut planul pentru cele 4 zile de distractie neintrerupta.

"Eu vreau sa imi fac o pancarta cu free hugs si free kisses. Bine girls only. Pai eu le ofer free hugs, daca vor ele vin daca nu asta e."

"Am venit cu gasca de la Arad. Momentan suntem 10 persoane, dar ei nu au venit decat pentru ziua de azi. Mergem sa mancam si imediat revenim."

Si la gara a fost forfota toata ziua. Trenurile au oprit incarcate de petrecareti.

Turisti: Suntem din Sri Lanka si Egipt.
Reporter: Cum ati aflat de festival?
Turisti: De la niste prieteni care au fost anul trecut aici si intr-un final ne-am cumparat bilete si suntem foarte incantate.

"Abia astept sa ma distrez. Sper sa ma dati sa ma vada mami si tati. Va salut."

Musafirii au umplut terasele din centrul orasului inainte sa mearga la concertele din aceasta seara.

"Asteptam sa inceapa Untold sa mergem sa ne distram. Inca nu am apucat, dar vom merge sa ne lasam bagajele sa ne luam bratarile, si dupa sa inceapa distractia."

Joi urca pe scena Faithless, Fedde le Grand, Tiesto si Dimitri Vegas and Like Mike. Pentru unii tineri, distractia a inceput inca de miercuri, cand avionul Untold i-a adus de la bucuresti la Cluj in compania Innei si a lui Cabral, care au facut atmosfera pe tot parcursul zborului. Joi seara, Inna va fi cea care va da primul concert, pe scena principala a festivalului, pe Cluj Arena. 

Inna: "Salut! Hai sa batem cuba, sa facem schimb de energie!"

Asa si-a inceput noaptea antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior: energica si cu zambetul pe buze. Alaturi de peste o suta de norocosi, Inna s-a imbarcat in cursa UNTOLD Travel Experience si a pornit spre Cluj Napoca.

Inna: "O sa dau tonul petrecerii si tot asa o tin dintr-o petrecere intr-o petrecere, ma gandesc cat imi mai merge."

Inca de la aeroport, castigatorii concursului "Fii Pro, fii la inaltime" au fost intampinati de personaje de basm. Luisa povesteste cu emotie ca era la serviciu atunci cand a primit vestea ca a castigat bilete de avion spre Untold.

Luisa: "La un moment dat, ma suna o colega de-a voastra si imi spune: Luiza ai castigat!!! Uuu!!!"

Inna: "Castigatori!! Arata ca niste castigatori!! Noi cu totii suntem castigatori sa facem parte din proiectul asta. Si sunt super mandra ca oamenii vor sa vina cu mine in avion."

Odata ce si-au ocupat locurile in aeronava, s-a dat startul petrecerii. Distractia si voia buna au fost asigurate si de DJ-ul care a vrut sa-i introduca, inca din timpul calatoriei, in atmosfera specifica UNTOLD.

Dupa cursa cu un Boeing 74, in timpul careia muzica a facut diferenta, petrecaretii au ajuns la Cluj Napoca.

Inna: "A fost cel mai misto, cel mai dragut, cel mai haios si cel mai plin de energie zbor pe care l-am avut vreodata in viata mea."

Si Cabral a avut parte de senzatii aparte la inaltime.

Cabral: "Muzica buna. Manuel Riva a pus exact ce piese trebuiau sa se auda in zbor."

Totul a fost insa doar un antrenament, pentru ca, timp de patru zile, la Cluj Napoca va rasuna muzica electronica. Festivalul Untold va reuni pe cele zece scene peste 150 de artisti. Pentru inceput, joi, publicul va fi pus in miscare de nume precum Tiesto sau Faithless, iar Inna deschide show-ul.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii
Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii "Fii PRO, fii la inaltime!". Inna si Cabral le-au facut atmosfera intr-un avion privat

Festivalul UNTOLD incepe joi, insa unii au furat startul. Peste o suta de norocosi s-au imbarcat in cursa speciala care i-a dus de la Bucuresti la Cluj Napoca, unde, timp de patru zile, vor vibra alaturi de DJ de renume international.

A inceput numaratoarea inversa pentru UNTOLD. Cum s-a pregatit Clujul pentru cei 300.000 de participanti
A inceput numaratoarea inversa pentru UNTOLD. Cum s-a pregatit Clujul pentru cei 300.000 de participanti

A inceput numaratoarea inversa pana la cel mai asteptat festival al verii: UNTOLD. De la autoritati, care iau masuri sporite de securitate si pana la patronii de restaurante, care si-au facut stocuri pentru un ocean de turisti, toata lumea are treaba.

Zeci de provocari inedite ii asteapta pe participanti la festivalul UNTOLD 2016
Zeci de provocari inedite ii asteapta pe participanti la festivalul UNTOLD 2016

Festivalul UNTOLD are in acest an experiente si provocari inedite care sa-i tina pe festivalieri in atmosfera magica si pe timpul zilei.

Recomandări
Parlamentul European alocă 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei, parte a raportului întocmit de Siegfried Mureșan
Parlamentul European alocă 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei, parte a raportului întocmit de Siegfried Mureșan

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.