Surpriză pentru George Clooney, în timpul decernării premiului pentru întreaga carieră


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018 08:48
Categorie: Stiri Mondene

Aproape l-au podidit lacrimile pe George Clooney la emoționanta declarație de dragoste pe care i-a făcut-o soția sa, Amal Clooney.

Scena s-a petrecut cu ocazia galei în cadrul căreia starul de la Hollywood a fost premiat pentru întreaga sa carieră.

Televiziunea TNT a oferit în avanpremieră câteva secvențe de la showul filmat în 7 iunie, şi care va fi difuzat la noapte.

George Clooney a fost numai zâmbet la gală unde a fost onorat de o pleiadă de staruri - de la Jennifer Aniston și Bill Murray, până la Julianna Margulies și Câte Blanchett.

Emoția până la lacrimi i s-a putut citi însă pe chip când şi-a auzit soţia vorbind - pentru prima dată în public - despre relația lor şi despre iubirea pe care i-o poartă.

Amal Clooney: "L-am cunoscut pe George când aveam 35 de ani, iar eu deveneam resemnată cu ideea că o să rămân singură pentru resul vieții. Apoi am început să ne întâlnim, pe ascuns, în apartamentul meu de la Londra. Și nu a trecut mult până când am simțit că, indiferent ce s-ar întâmpla, nu aș vrea să mai fiu cu altcineva.

El este persoana care are întreaga mea admirație. Dar și persoana al cărei zâmbet mă face să mă topesc, de fiecare dată.

Iubirea care mă leagă de tine este cea mai puternică iubire care am sperat mereu că poate exista. Să vă văd pe tine și pe copiii noștri, Ella și Alexander, este cea mai mare bucurie din viața mea."

George Clooney: "Am crezut că indiferent ce carieră de succes ai avea, s-ar putea să nu întâlnești marea iubire a vieții. Apoi a apărut Amal în viața mea.

Nu am știut atunci când m-am căsătorit cu Amal, nu am înțeles că m-am căsătorit cu o întreagă națiune... Ce zic eu, Organizația Națiunilor Unite. Nici nu ne-am căsătorit bine că o muțime de oameni strigau după mine: "George Clooney!!!"

"Te rog, păstrează-ţi felul de a fi, comic, dar şi omenia, nevoia de a-i ajuta pe alţii, pentru ca noi toţi să înţelegem mai bine cine suntem" - i-a spus actriţa Shirley MacLaine, când i-a înmânat premiul special, pentru realizările dintr-o viaţă, decernat de Institutul american de film.

Cariera lui Clooney la Hollywood se întinde pe mai bine de 3 decenii, cu roluri memorabile. Dar nu vorbim doar de actorul Clooney, ci și de regizorul, scenaristul, sau activistul George Clooney.

George Clooney, premiat pentru întreaga activitate. Cea mai mare realizare a actorului
GALERIE FOTO. George Clooney și David Beckham, printre invitații celebri de la nunta regală
VIDEO PROTVPLUS.RO