Supravietuitorul, cea de-a doua editie! Astazi vor avea loc probele pentru imunitate si Consiliul tribal


Ultimul update: Vineri 16 Septembrie 2016 07:41
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016 20:24
Categorie: Stiri Mondene
Supravietuitorul

Astazi, de la 20:00, Supravietuitorul aduce tensiunea probei de imunitate si a Consiliului tribal in casele tuturor romanilor!

 Aventura suprema continua si pe Facebook si Twitter: mesajele care folosesc #supravietuitorul pot ajunge la televizor!

Prima editie, lider de audienta pe toate targeturile

Supravietuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii a adus ieri seara in casele romanilor peisajele superbe din Filipine, 18 concurenti determinati sa castige titlul de unicul supravietuitor, dar si lupta acestora cu elementele naturii si chiar cu ei insisi.

In numai doua zile petrecute in clima dificila din Filipine si fara resursele cu care erau obisnuiti, multi dintre concurenti au constientizat ca experienta Supravietuitorul va fi una autentica, dura, dar si de neuitat.

Prima editie Supravietuitorul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, pe parcursul intervalului sau de difuzare, si a inregistrat 8.7 puncte de rating si 23% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, 1.3 milioane de telespectatori au urmarit Supravietuitorul, iar in minutul de maxima audienta de la 20:55, aventurile celor 18 concurenti au adus in fata televizoarelor peste 1.7 milioane de romani.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO