Steaua lui Susan Boyle a apus! Mary Byrne este noua senzatie! VIDEO

Ultima actualizare: 26-10-2012 19:09
Mary Byrne

A visat toata viata sa fie ca idolul ei, Shirley Bassey. Ajunsa la 50 de ani, nici nu gandea ca intr-o zi avea sa faca furori cu vocea ei uimitoare. Mary Byrne este exemplul ca niciodata nu este prea tarziu atunci cand ai un vis.

Povestea lui Mary este demna de un roman. A crescut intr-o familie profund religioasa, iar mama ei dorea ca ea sa urmeze calea cea sfanta. La 17 ani, insa, Mary a plecat de acasa si s-a angajat la o fabrica de ambalaje. A lucrat acolo opt ani.

In tot acest timp, pasiunea ei pentru muzica nu a fost uitata niciodata. A inceput sa-si faca un nume in comunitatea locala, cu vocea sa impresionanta. Canta la evenimente caritabile, la concursuri de tinere talente. Niciodata insa nu a avut sansa sa faca mai mult de atat, sa se afirme, sa dea marea lovitura si sa urmeze cariera la care visa.

Isi dorea atat de mult o schimbare in viata ei, incat, la un moment dat, Mary a hotarat ca este timpul pentru o pauza spirituala si timp de un an s-a dus in Israel. A fost o experienta intensa si extraordinara pentru ea, cum avea sa marturiseasca mai tarziu.

Cand s-a intors in Dublin, locul unde locuia, era deja trecuta de 20 de ani. Si-a gasit un job la o companie care fabrica sisteme de alarma.

Intamplarea nefericita a facut la 27 de ani sa ramana insarcinata. Barbatul de care ea era indragostita, s-a speriat insa la gandul ca va deveni tata si a parasit-o. A fost momentul in care toti cunoscutii o aratau cu degetul ca pe o femeie usoara, ceea ce a traumatizat-o pentru tot restul vietii. Mary nu a renuntat insa la lupta si a nascut o fetita perfect sanatoasa, Deborah.

S-a angajat apoi ca chelnerita. Toti colegii ei de atunci isi amintesc cum Mary reusea sa-i impresioneze pe toti clientii, prin cantec. Viata insa nu era usoara pentru ea. Trebuia sa-si creasca fetita si sa se imparta intre munca si casa, unde trebuia sa aiba grija de mama ei, bolnava de Alzheimer, si de tatal ei, tot mai batran.

Greutatile au facut ca Mary sa se imbolnaveasca de artrita, boala cu care se lupta de la varsta de 27 de ani.

Dincolo de povestea ei impresionanta, Mary a avut tot timpul in minte ca trebuie sa-si implineasca visul. A hotarat sa participe la concursul de talente X-Factor. Si nu a gresit deloc!

Pe langa o voce care a impresionat juriul si audienta deopotriva, Mary este atat de expresiva, incat oricine o asculta nu poate ramane indiferent.  Asa se face ca Mary Byrne este considerata acum o rivala a lui Susan Boyle, si ea cu o poveste la fel de impresionanata, desi complet diferita de a ei. Juriul concursului deja este convins ca Mary poate castiga competita.

Admira-le si tu pe Mary si pe Susan in inregistrarile de mai jos si spune care dintre ele ti se pare mai buna!
 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO