Sophia Loren a ajuns la Cluj si va fi premiata la TIFF. Cum arata camera cu 3 terase panoramice unde s-a cazat

02-06-2016 19:22

Celebra actrita Sophia Loren a aterizat pe Aeroportul international din Cluj. Ea a fost invitata la Festivalul de Film Transilvania, unde organizatorii i-au pregatit un premiu pentru intreaga cariera.

I-l va inmana frumoasa actrita romanca Madalina Ghenea, care a fost comparata de multe ori cu Sophia Loren. Madalina a ajuns si ea la Cluj.

Putin dupa ora 17, o aeronava care a venit de la Munchen a aterizat pe aeroportul de la Cluj. Din ea a coborat Sophia Loren, considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume. Vineri, ea va fi prezenta la proiectia filmului "Casatorie in stil Italian" care ii este dedicata.

Si Madalina Ghenea a ajuns la Cluj tot cu un avion de linie. Este bucuroasa ca se va afla pe aceeasi scena cu Sofia Loren. “Sunt fericita sa fiu aici astept cu neabdare sa o vad pe Sophia Loren. Am declarant de multe ori ca e un exemplu pentru mine. In seara asta am program vreau sa merg sa vad filmul doua lozuri.”

Intre timp la un hotel de 4 stele din Cluj e forfota mare. Aici a ajuns actrita Sophia Loren care nu si-a dorit nimic special: nici trandafiri si nici mancaruri fine, insa cel mai probabil va gusta din preparatele traditionale.

"Acesta este camera unde va fi cazata Sophia. Are 3 terase panoramice. I-am pregatit flori proaspete, nu stim inca ce isi doreste dar cu siguranta va dori room service", spune Ioana Bologa Director Hotel.

“Sophia Loren va fi maine va fi maine prezenta si la gala de inchidere unde Madalina Ghenea ii va inmana premiul pentru intreaga sa cariera", spune Florentina Ciuverca Director de Comunicare TIFF.

Sophia Loren este o legenda a cinematografiei mondiale si un sex simbol al anilor 50-70. In cele 7 decenii de cinema a jucat in aproape 100 de filme si a fost recompensata cu 4 trofee Globul de Aur si un premiu Bafta. Gala de incheiere a Festivalului de Film Transilvania va avea loc pe 4 iunie. In cele 7 zile de festival la Cluj au ajuns zeci de mii de turisti si au fost proiectate sute de filme.


VIDEO PROTVPLUS.RO