Smiley a fost surprins în timpul lansării noului său album, ”Confesiune”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

A fost o seară plină de emoții pentru Smiley, care și-a lansat luni seară albumul "Confesiune", într-o manieră total neașteptată însă.

 

Apropiații i-au pregătit o petrecere surpriză, care marchează 10 ani de carieră, dar și a două victorie de la "Vocea României".

Artistul a fost întâmpinat de zeci de prieteni și colegi, care purtau măști cu chipul său și care l-au întrebat - vorba melodiei - "De unde vii la ora asta?"

În timp ce Smiley ajungea în clubul unde era programată lansarea albumului sau "Confesiune", s-a trezit luat la întrebări. Prietenii și colegii de breaslă au complotat și l-au întâmpinat sub același chip.

Smiley "Când am intrat în camera asta și am văzut toți oamenii cu față mea, m-am panicat."

Tot apropiații au fost și cei care au transformat întregul eveniment într-o lansare surpriză. Iar Smiley a fost spectactor la "propriul concert". Mai mulți artiști au cântat, pe rând, fiecare melodie de pe noul album.

Printre cei care au urcat pe scenă s-a aflat și Ana Munteanu, concurență care a câștigat vineri "Vocea României" sub îndrumarea lui.

Smiley a urmărit emoționat și un filmuleț cu surprizele pe care apropiații i le-au pregătit de-a lungul unei zile, printre care un flashmob organizat de mai mulți copii și o întâlnire cu părinții săi.

De la petrecere nu putea lipsi colegul cu care Smiley împarte scenă la "Românii au Talent", Pavel Bartoș.

Albumul "Confesiune" conține 13 melodii și este cel de-al patrulea din carierea solo a lui Smiley.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO