Seara de gala in LA, cu aniversari si Oscaruri "in premiera"

Ultima actualizare: 19-09-2012 20:16

Agitatie mare in Los Angeles! Multe vedete, dar si mai multi paparazzi. A fost gala aniversara la Muzeul de Arta Contemporana, dar si bal la Academia de Arta si Film.


Mari amatori de arta, Angelina Jolie si Brad Pitt nu puteau rata celebrarea a 30 de ani de existenta a Muzeului de Arta Contemporana. Au tinut sa-si faca aparitia pe covorul rosu si  Gwen Stefani, la bratul sotului ei, Gavin Rossdale, Jessica Alba, Christina Ricci sau Eva Mendes. Cel mai asteptat moment a fost insa mini-recitalul construit ca o prezentare de arta si semnat Francesco Vezzoli.

Si tot in Los Angeles a avut loc Balul Academiei de Arte si Film, care a acordat Oscaruri "in premiera" pentru veteranii industriei cinematografice: Jack Nicholson, Angelica Huston, Quentin Tarantino, Tom Hanks sau George Lucas.

Pe scena au urcat si celebra actrita Lauren Bacall, care si-a inceput cariera in 1944, Humphrey Bogart, regizorul Roger Corman si cineastul Gordon Willis, care a lucrat alaturi de Francis Ford Coppola la trilogia "Nasul". Toti au primit cate o statueta aurita.

Un Oscar a mers si la John Calley, producator al unor pelicule de succes, ca "'Ramasitele zilei" sau "Codul lui Da Vinci".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO