Rose de la “Gospodar fără pereche”, despre dragoste: “Iubirea nu ne purifică de egoism, dar ne face să-l simțim"

Ultima actualizare: 29-06-2020 16:38
rose adihambo

Deși celelalte pretendente la inima gospodarilor îi dădeau cele mai multe șanse de a se căsători, datorită sex-appeal-ului de care dădea dovadă, Rose a pierdut rapid teren. 

Rose Adihabo s-a străduit în emisiune să îl cucerească pe gospodarul Radu Stan, care la început s-a simțit foarte atras de ea. 

Pe parcurs însă, Radu a devenit nemulțumit de anumite aspecte ale mulatrei și a eliminat-o. Rose a părăsit show-ul în lacrimi și a decretat: “Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Radu!

Nu se știe dacă a depășit supărarea, cert este că Rose a postat în ultima perioadă pe rețelele de socializare o mulțime de mesaje care ar putea ușor să fie interpretate drept cuvinte pentru un bărbat alături de care lucrurile nu au mers. De exemplu, pentru…Radu!

Cel mai recent mesaj vorbește despre dragoste și este un citat din Albert Camus:

"Nu trăim sentimente care ne transformă, ci sentimente care ne sugerează ideea de transformare. De pildă, iubirea nu ne purifică de egoism, dar ne face să-l simțim și naște în noi ideea unei patrii îndepărtate, unde acest egoism nu și-ar mai găsi locul."

Mesajul însoțește o fotografie idilică, în care apare un cuplu cu un copil, poză despre care Rose decretează că “este visul meu.”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: FACEBOOK ROSE ADIHAMBO

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO