ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Cele mai tari momente din ultima semifinala

28-05-2016 07:54


Muzica, dansul si acrobatia au cucerit vineri seara scena de la "Romanii au talent", in ultima semifinala a acestui sezon.

Cei 12 semifinalisti au ridicat publicul in picioare si au facut un spectacol de zile mari, insa doar trei au trecut in marea finala.
In cursa pentru titlul suprem, dar si pentru premiul de 120.000 de euro, vor lupta, asadar, 16 romani talentati.

"Creeaza lumea ca un vis, coloreaza tot ce e neatins" - este unul dintre versurile piesei, compusa chiar inainte de preselectii- cu care Rustin Dust a urcat pe scena de la "Romanii au Talent". Primul dintre jurati care s-a ridicat in picioare a fost chiar Florin Calinescu. Rustin Dust este primul concurent de vineri seara care ajunge in finala.

Trupa "Free Balance" a fost, de asemenea, votata si ajunge in finala.

De profesie constructor, iar ea studenta la filologie si teatru, duoul "Free Balance", a cucerit publicul si scena de la "Romanii au talent" inca de la preselectii.

Juriul a avut si el misiune grea in semifinala, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist. Voturile telespectatorilor i-au adus la duel pe Stefan Buzdugan si perechea formata din Bruce si Istvan.

Cei din urma au fost preferatii juratilor si ajuns in finala.

Pentru premiul de originalitate, de 10.000 de euro, publicul a propus grupul "Triada". Dansatoarele vor afla in finala daca sunt cele norocoase.

Pe scena "Romanii au talent" a urcat si trupa Vama, cu cea mai noua piesa, "Memories now", intr-un spectacol live, special pentru concurenti, spectatori si telespectatori.

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Pro TV, este marea finala "Romanii au talent". Publicul va decide cine va primi premiul de 120.000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO