Robert De Niro, discurs tragi-comic la o ceremonie de absolvire. "Tara asta a luat-o razna!"

Ultima actualizare: 03-06-2017 07:08

Deopotriva descurajant si mobilizator! Asa a sunat discursul rostit de legendarul actor american Robert De Niro, la ceremonia de absolvire a unei noi promotii a Universitatii Brown, din Rhode Island.

 

In acest scurt, dar plin de intelesuri, discurs, actorul de 73 de ani si-a dezvaluit viziunea despre epoca in care traim. Chiar in ajunul evenimentului, De Niro declara ca actualul climat politic din Statele Unite este unul "de cosmar". Asta dupa ce in recenta campanie electorala, artistul nu si-a ascuns aversiunea fata de Donald Trump, despre care marturisea ca i-ar trage un pumn:

Robert De Niro: "Sunteti siguri ca vreti sa absolviti? Aveti idee ce s-a intamplat in lume in acesti 4 ani de cand invatati aici? Tara asta a luat-o razna! In termeni cinematografici, cand ati intrat la Universitate, tara era in toiul unei drama inspirationale, in care inmugurea speranta.

Absolviti intr-o tragicomedie cu idioti. Sfatul meu este sa ferecati portile si sa ramaneti aici! Dar, daca totusi plecati, puneti umarul la schimbare! Implicati-va pentru a pune stavila smintelii!"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO