Reacția lui Will Smith când a fost întrebat dacă va fi următorul "James Bond". "O să fiu terorizat"


Ultimul update: Vineri 06 Decembrie 2019 11:46
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2019 11:41
Categorie: Stiri Mondene

Will Smith le face şi el un cadou copiilor: un film animat în care joacă rolul unui spion.

Pelicula a avut premiera la Londra, acolo unde, cu simţul umorului ce îl caracterizează, celebrul actor a glumit cu jurnaliştii spunându-le că a ratat un rol în filmul James Bond pentru că nu e englez şi mai are şi pielea închisă la culoare.

Relaxat şi cu un zâmbet larg pe faţă, Will Smith a pozat în faţa fanilor veniţi să îl vadă şi, spre amuzamentul lor, a făcut şi o mişcare din film. În pelicula "Spioni deghizaţi" actorul îi împrumută vocea, dar şi aspectul fizic, personajului Lance Sterling, un tip înalt, şarmant şi degajat, care s-a auto-proclamat "cel mai mare spion din lume".

Ca un agent secret care se respectă, personajul interpretat de Will Smith beneficiază de toate dotările necesare unui spion cu abilităţi de James Bond. De altfel, jurnaliştii londonezi prezenţi la premiera peliculei, au profitat de ocazie şi l-au tachinat un pic pe actor legat de cea mai nouă producţie cu agentul 007.

Reporter: Dacă vânezi un rol în noul film James Bond, cred că l-au găsit pe actorul principal. Ce părere ai de asta?
Will Smith: Omule vrei să mă nimiceşti! O să fiu terorizat după răspunsul ăsta. Nu sunt englez şi nici nu am pielea deschisă la culoare, aşa că nu am voie să îl interpretez pe James Bond.

Plin de haz este şi rolul său din filmul animat. Mai ales după ce super-spionul Lance este transformat într-un porumbel.

Will Smith, actor: "Nu am mai jucat într-un film pentru copii de foarte mult timp. Dar ce îmi place cel mai mult atunci când faci filme pentru minți cu adevărat tinere este faptul că toată lumea implicată acordă o atenție mult mai mare ideilor și modului în care le transmitem. Asta ar trebui să facem cu toţii în momentul în care realizăm orice film."

În noua peliculă de animaţie, partenerul lui Will Smith este actorul Tom Holland, pe care l-am văzut interpretându-l pe Spiderman în seria "Avengers". Aventurile celor doi vor ajunge un pic mai târziu pe marile ecrane din România. Şi asta pentru că filmul va avea premieră la noi pe 27 decembrie.

Trailer spectaculos pentru ultimul film din seria James Bond. Când apare în cinematografe
Motivul inedit pentru care o tânără și-a înghițit inelul de logodnă
Imagini de la filmările pentru ultimul film cu James Bond, „No Time to Die
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33