Rapperul Nelly, acuzat de viol


Ultimul update: Duminica 15 Octombrie 2017 18:29
Data publicarii: Duminica 08 Octombrie 2017 11:59
Categorie: Stiri Mondene

Rapperul Nelly a fost arestat, vineri seara, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi violat-o, după un concert susținut lângă Seattle.

Potrivit poliției din localitatea Auburn, artistul a fost reținut după ce, în jurul orei locale 03.48, o femeie a sunat la poliție, pentru a raporta un abuz sexual. Pe de altă parte, artistul neagă acuzațiile, informează BBC News.

Incidentul ar fi avut loc după un concert în localitatea Auburn, de lângă Seattle, în timp ce cântărețul, în vârstă de 42 de ani, se afla în turneu cu formația Backstreet Boys și cu Florida Georgia Line.

Femeia îl acuză pe rapper că ar fi violat-o în autocarul cu care aceștia merg în turneu și care era parcat, la acel moment, lângă un supermarket Walmart.

„Nu am fost pus sub acuzare, deci nu trebuie să plătesc o cauțiune. Am fost lăsat să plec; urmează o anchetă”, a scris Nelly pe Twitter.

Totodată, artistul, al cărui nume real este Cornell Iral Haynes Jr., a mai scris pe rețeaua de socializare că „acuzațiile false” l-au lăsat în stare de șoc.

„Sunt complet nevinovat. Sunt încrezător că, odată ce vor fi analizate faptele, se va dovedi că eu sunt victima acestor acuzații false”, a mai spus artistul.

Și avocatul său a calificat acuzațiile drept „fabricate”. „Ancheta inițială stabilește că acuzațiile n-au temei și că sunt motivate de răbunare și de dorința de a obține bani”, a precizat avocatul Scott Rosenblum, într-un comunicat.

Poliția a anunțat că ancheta în acest caz continuă.

Nelly este cunoscut mai ales pentru hiturile sale „Hot in herre” și „Dilemma”, însă în ultimii ani, nu a mai lansat niciun album.

În 2015, el a fost pus arestat, după ce poliția a găsit droguri și arme la bordul autocarului cu care mergea în turneu.

 

 

Unul dintre cei mai cunoscuti raperi americani, arestat dupa control al taxei auto.
Cantaretul de hip-hop Nelly, anchetat de politie dupa ce a fost prins cu heroina si iarba in masina
VIDEO PROTVPLUS.RO