Program si reguli de acces la Bucharest Craft Beer Festival 2016

Ultima actualizare: 02-09-2016 07:13
bere

Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.

Programul complet al festivalului este urmatorul:

Vineri, 2 septembrie:

program 17:00 - 23:00,
21.00 - 21.45 Niste Baieti

Sambata, 3 septembrie:

program 12:00 - 23:00,
19.30 - 20.15 Pinholes
20.45 - 21.45 Les Elephants Bizarres

Duminica, 4 septembrie:

program 12:00 - 23:00,
19.30 - 20.15 Jurjak
20.45 - 21.45 Grimus

Organizatorii evenimentului atrag atentia asupra faptului ca "in toate cele 3 zile de festival, accesul se va inchide la ora 22.00".

Evenimente alternative, in cadrul festivalului:

- Targ de viniluri cu peste 10.000 de titluri

- Expozitie de motociclete "custom made"

- Mr. Blade, celebrul barber shop din str. Brezoianu 3-5, vine la festival cu tot ce trebuie, de la foarfeca la scaun

- Pe 3 septembrie se celebreaza "Ziua mondiala a barbii", iar Comunitatea barbosilor si a mustaciosilor din Romania (Barbosi) si BaByliss For Men Romania, nu pot sta cu mainile-n barba, pentru ca e un motiv major de distractie si socializare.

Drept urmare, vor fi concursuri cu premii din partea Barbosilor si BaByliss For Men Romania – Beard Pong (implica barbi si bere), barbierit de baloane, un joc de cultura generala, demonstratii de trimming cu produsele BaByliss si premierea celor mai impresionante mustati de bere.

- ZOOT completeaza oferta cu hainute dragute, numai potrivite pentru o zi de festival.

- Merchandise de la Dark Side Merch Division.

- Magazin de suveniruri cu... bere! Daca v-au placut berile din cadrul festivalului sau sunteti curiosi sa incercati alte sortimente acasa, noi v-am pregatit un magazin de unde puteti cumpara berile la sticla, pentru acasa, plus alte surprize!

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:

· sticle si pahare de sticla, conserve,
· mancare sau bauturi de orice fel,
· artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Nu se comercializeaza bauturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.

Bucharest Craft Beer Festival NU asigura locuri de parcare, drept urmare organizatorii roaga publicul ca, in masura in care este posibil, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.

In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.

La intrarea in spatiul festivalului - si dupa validarea biletului sau abonamentului - participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pentru intreaga zi, in cazul biletelor de o zi sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor in afara punctelor de vanzare autorizate. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.

In zilele festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare.

Cititi aici mai multe detalii despre Bucharest Craft Beer Festival.

Bucharest Craft Beer Festival are loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164), iar biletele s-au pus in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 15 lei biletul de o zi si 39 lei abonamentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO