Preselectii pentru "Vocea Romaniei" la Timisoara. "Este experienta vietii, numai la Politie se mai intampla asa ceva"

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59

Banatul a cantat duminica din toata inima la caravana "Vocea Romaniei".

Cu emotii mari sute de concurenti s-au prezentat, la preselectii hotarati, sa demonstreze ca, ei sunt "vocea", care ii va determina pe cei 4 antrenori la auditii sa intoarca, scaunul. Curajosi si motivati, sute de banateni au completat listele care le-au permis sa cante si sa incante juriul. Alaturi de participanti au fost Claudia Iuga si Kinga Reka Farcas, foste concurente Vocea Romaniei, care i-au incurajat.

Claudia Iuga: "Experienta Vocea Romaniei este experienta vietii, cunosti o gramada de oameni din toate zonele tarii, ceva ce numai la Politie se mai intampla. Din momentul inscrierii pana in momentul concursului inveti ce inseamna adrenalina 100%”

Kinga Reka Farcas:"Cumva m-am redescoperit pe mine. In industria asta intre ghilimele in care incercam noi sa intram, te pierzi pe parcurs prin diferiti factori. Ajungi sa te descoperi tu pe tine, sa stabilesti prioritatile si stii ce ai de facut in urma participarii pentru ca oamenii astia te invata intr-adevar lucruri pe care le poti folosi.

Caravana Vocea Romaniei va poposi sambata si duminica viitoare la Bucuresti, iar portile sunt deschise pentru toata lumea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO