Politia, chemata de urgenta la locuinta lui Paris Hilton din L.A. Ce s-a intamplat

Ultima actualizare: 28-03-2013 06:56
Paris Hilton urata
ACASA TV

Paris Hilton a intrat in clubul nedorit al celebritatilor care au fost victima unor glume proaste, botezate de presa de peste Ocean "swatting" (n.r. de la trupele speciale de interventie SWAT).

Surse din interiorul politiei au dezvaluit pentru TMZ ca numarul de urgenta 911 a fost apelat sambata, la ora 17:22, de catre o persoana necunoscuta care a spus ca cineva ar fi intrat fraudulos in casa starletei. Autorul farsei nu a spus nimic despre posibila inarmare a celui sau celor care ar fi patruns in locuinta.

Potrivit surselor TMZ, politistii ajunsi la fata locului au descoperit ca nu era vorba decat despre o gluma proasta. LAPD a deschis o ancheta, anunta site-ul american.

Paris Hilton nu se afla in locuinta din Los Angeles in momentul respectiv. Starleta a scris l-a scurt timp dupa cateva mesaje pe Twitter, de la un concert din Miami.

Lista celebritatilor care au picat victime farselor de acest tip cuprinde nume ca Ashton Kutcher, Justin Bieber, Chris Brown, Clint Eastwood sau surorile Kardashian.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO