Medicii despre Oana Zavoranu: "Daca a fost o sarcina, acum nu mai exista"

03-04-2011 15:57


UPDATE: Pacienta Oana Zavoranu nu este insarcinata, anunta medicul specialist care o are in grija, la spitalul CFR 2, din Bucuresti. Doctorii de acolo pot confirma faptul ca in ultimele 7 zile nici nu a existat o sarcina.

Ceea ce ridica semne de intrebare avand in vedere ca declaratia ei, potrivit careia astepta un copil de la noul iubit, a fost facuta exact in urma o saptamana. Oana ramane insa internata, dupa ce a lesinat intr-o cafenea din zona Dorobanti.

Medicii au fost mai degraba rezervati, dar sunt siguri ca acum Oana Zavoranu nu mai este insarcinata.

"Daca a fost o sarcina, si e posibil sa fi fost, in momentul de fata nu mai exista. Daca o sarcina se opreste din evolutie dupa 7-8 zile, testele se negativeaza, nu iti mai arata acest lucru. Faptul ca nu se opreste sangerarea este posibil ca in cavitatea uterine sa fie niste resturi si atunci sa fie nevoie de acest chiuretaj. Ea pierde sange de cateva zile. Nu cantitativ mult. Pe stres e posibil sa se declaseze asa ceva, e o dereglare neuro-hormonala. Nu sunt semne clinice in acest moment de vreo sarcina. Ea va ramane azi, poate si maine internata sub supraveghere. Se va interveni chirurgical daca hemoragia nu se va opri", spun medicii de la CF2.

Oana se simte bine acum, adauga doctorii, iar Ana Maria Prodan a fost singura care a vizitat-o la spital.

Dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu copilul lui Tudor Ionescu, ea a ajuns la spital, iar medicii au fost nevoiti sa o ajute sa respire cu o masca de oxigen. Surse medicale sustineau atunci ca ar fi inghitit mai multe pastile si ar fi lesinat in casa. Initial, a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, insa specialistii au decis mutarea ei la spitalul CF2. 

Se pare ca Oana Zavoranu nu ar fi mancat de cateva zile, aproape o saptamana, si a lesinat. Ea a ajuns la spitalul Floreasca insotita de prietena ei Ana Maria Prodan. Cei de la SMURD au stabilizat-o.

Sursele spun ca Oana ar fi pierdut sarcina si ca Tudy se afla alaturi de ea la spital. Dupa cateva ore, Oana a fost transportata la spitalul CF2.

Primul care a ajuns la spital, la cateva minute dupa internarea Oanei, a fost Catalin Botezatu. Chiar daca este in razboi declarat cu fiica sa, Mariana Zavoranu a venit de urgenta sa vada care este starea Oanei. Dupa cateva minute de discutie cu medicii care se ocupa de fiica ei, s-a mai linistit, pentru ca medicii i-au spus ca ar fi vorba de "o cadere de calciu care este frecventa la ea".

Oana Zavoranu ii cere lui Pepe daune de 1 milion de lei

In urma cu cateva zile, Oana a marturisit ca este insarcinata intr-o luna si jumatate cu Tudy, alias Tudor Ionescu, un tanar politician cu care se pare ca ar fi avut o legatura inca din iarna.

Pepe: Oana nu e gravida. In cateva saptamani va spune ca a pierdut sarcina

Dupa ce Oana a golit apartamentul in care a trait alaturi de sotul sau, Ana Maria Prodan a aparut si ea in razboiul dintre cei doi. Ea va fi vizata de ancheta politiei pentru ajutorul pe care i l-a dat Oanei la golirea locuintei. La mijloc e vorba, spune Pepe, de o paguba de 300.000 de euro: "Bunurile au fost transportate pana in sat Snagov si exista informatii ca o parte din acestea sunt depozitate in garajul numitei Prodan Ana Maria. Solicit sa analizati oportunitatea efectuarii unei perchezitii domiciliare", afirma el in plangerea penala.

Pepe: Oana este instabila psihic. Are probleme
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO