O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul


Ultimul update: Miercuri 14 August 2019 21:57
Data publicarii: Miercuri 14 August 2019 20:50
Categorie: Stiri Mondene
Actrița Josephine Gillan, din Game of Thrones, susține că autoritățile israeliene i-au răpit bebelușul

Actrița Josephine Gillan, care a interpretat rolul prostituatei Marei în serialul „Game of Thrones”, susține că serviciile sociale din Israel i-au „răpit” copilul, o fetiță de doar opt luni, în miezul nopții.

Bebelușul se afla în grija unei prietene, în timp ce ea făcea terapie pentru depresie postnatală, așa cum îi ceruseră chiar serviciile sociale, notează Daily Mail.

Un clip publicat de Gillan arată momentul în care micuța Gloria este luată de o femeie, sub supravegherea a doi bărbați îmbrăcați în uniformă. Persoana care a filmat poate fi auzită discutând cu aceștia, dar în zadar.

Actrița a vorbit despre incident, într-o postare pe Twitter: „momentul șocant în care serviciile sociale din Israel mi-au răpit bebelușul! La ora 12.30 pm, duminică noapte! Prietena mea a depus mărturie! Dar a fost amenințată cu pușcăria dacă nu dă copilul! eu, draga mea prietenă și familia ei! Suntem distruși de durere cu toții!”.

Ea a acuzat serviciile sociale israeliene că „încearcă să distrugă vieți și să separe un bebeluș de mama lui, care nu a făcut nimic greșit”.

„Mi-au răpit copilul!!!”, a insistat Josephine Gillan.

Potrivit presei israeliene, unul dintre motivele pentru care Gillan, care are și cetățenie britanică, s-a întors în Israel este tocmai că se temea că autoritățile britanice îi vor lua fetița.

„Acum opt luni, ea a născut în Israel și a început să aibă grijă de copil, sub atenta supraveghere a serviciilor sociale din comunitatea sa și cu ajutorul unei prietene. La un moment dat, ea a lăsat copilul cu o prietenă și a plecat în Marea Britanie pentru o perioadă, fapt ce a determinat intervenția autorităților”, a transmis Channel 12, citând o persoană din apropierea actriței.

Gillan a apărut în șase sezoane din serialul „Game of Thrones”. Înainte, ea chiar a fost prostituată și a apărut în mai multe filme pentru adulți.

„Game of Thrones m-a salvat de traiul de prostituată și m-a făcut o persoană mult mai puternică”, a spus ea, la un moment dat, pentru Daily Mail.

Ea încearcă acum să strângă bani prin GoFundMe, pentru a-și putea recupera fetița: „Nu am voie să o văd ori să stau cu ea! Nu am nicio idee unde e!! Nu eram acolo când au răpit-o și nu știam ce i se întâmplă. Nu am făcut nimic rău nici eu, nici prietena care avea grijă de ea”.

Jason Momoa, prea sărac pentru a ''zbura spre casă'' în timpul filmărilor la Game of Thrones
Serialul care a detronat Game of Thrones și Breaking Bad în topul IMDb
O actriță din Game of Thrones s-a filmat accidental în timp ce fuma marijuana. VIDEO
FULLSCREEN
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO